Η απόλυτη τάση στα Bershka - Το παντελόνι που θέλουν όλες

Μην το χάσεις ούτε και εσύ

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η απόλυτη τάση στα Bershka - Το παντελόνι που θέλουν όλες

Σε όλα τα καταστήματα των Bershka θα βρεις την απόλυτη τάση στα παντελόνια. Το συγκεκριμένο μάλιστα, το θέλουν όλες, λόγω του στιλ του και ήδη βλέπουμε στο δρόμο να το φοράνε πολλές γυναίκες και να κοσμεί επίσης πολλές βιτρίνες.

Τα τζιν παντελόνια δεν βγαίνουν καμία εποχή εκτός μόδας και είναι αγαπημένο κομμάτι. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις έστω και 5 με 10 ζευγάρια μέσα στα συρτάρια σου σε ότι χρώμα ή στιλ και αν είναι. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, με όλα τα χρώματα.

Ανάλογα τους συνδυασμούς που θα πραγματοποιήσεις, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί για ένα χαλαρό καφέ, μέχρι το απόγευμα στη βόλτα σου, έως και το βράδυ για ποτό μαζί με τις φίλες σου. Ωστόσο, και σε λευκό χρώμα κάνει πανικό το τζιν παντελόνι. Αυτό στα Bershka έχει «τρελάνει» τις γυναίκες.

Αυτό είναι το παντελόνι - απόλυση τάση των Bershka

Τζιν Μom Fit με σκισίματα - 29.99 €

Πρόκειται για το ξεβαμμένο παντελόνι ντένιμ με 5 τσέπες. Είναι ψηλόμεσο, ελαφρώς φαρδύ, με μπατζάκια που στενεύουν στο ύψος του αστραγάλου και ξέφτια στο κάτω μέρος. Κλείνει μπροστά με κρυφό φερμουάρ με πατιλέτα και μεταλλικό κουμπί.

Bershka παντελόνια trends

Συνδύασε το τζιν παντελόνι σου από τα Bershka με αυτό το κατακόκκινο και άκρως αισθησιακό τοπάκι

Αυτό το κατακόκκινο τοπάκι που θα βρεις στην νέα συλλογή όλων των καταστημάτων των Bershka, είναι γεμάτο πούλιες και για άκρως καυτές εμφανίσεις. Είναι το κατάλληλο για εσένα που θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω σου στη βραδινή έξοδο με τις κολλητές σου.

Η νέα συλλογή των Bershka για το καλοκαίρι, είναι απίστευτη και αν είσαι από τις κοπέλες που θέλουν να ακολουθούν όλες τις τάσεις, τότε πρέπει σίγουρα να της ρίξεις μια ματιά. Όλα τα κομμάτια είναι εντυπωσιακά, ένας προς ένα.

Ειδικά αυτό το τοπάκι! Είναι σε κόκκινο χρώμα και γεμάτο από πούλιες, ενώ έχει και τιράντες. Μπορείς να το συνδυάσεις όπως σου είπα με την παρακάτω φούστα, ένα ζευγάρι πέδιλα και είσαι έτοιμη να «κάψεις» πολλές καρδιές. Αν ωστόσο, θέλεις μια φουλ κατακόκκινη εμφάνιση, τότε μπορείς να φορέσεις το τοπ και την φούστα σου με αυτά τα αδιανόητα κόκκινα πέδιλα. Θα είσαι σίγουρα στο επίκεντρο.

Τοπ cropped με πούλιες - 17.99 €

Bershka τοπ με πούλιες

TAGS