Stradivarius: Είναι για ρομαντικές...ψυχές το κοντό φορεματάκι με μπροντερί ανγκλέζ

Θα γίνει το αγαπημένο σου

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Stradivarius: Είναι για ρομαντικές...ψυχές το κοντό φορεματάκι με μπροντερί ανγκλέζ

Το κοντό φορέματα των Stradivarius με μπροντερί ανγκλέζ είναι καθαρά για ρομαντικές... ψυχές. Δεν θα μπορεί κανείς να πάρει τα μάτια του από πάνω σου. Ενώ, ταιριάζει σε όλα τα σωματότυπα και τα χρώματα μαλλιών.

Είναι ότι πιο φανταστικό για τη θερινή περίοδο, καθώς είναι πολύ δροσερό και αέρινο και δεν θα θέλεις να το βγάζεις από πάνω σου. Ταιριάζει άψογα με sneakers, φλατ πέδιλα, αλλά και ψηλά για τη βραδινή σου έξοδο.

Για όσους ωστόσο, δεν γνωρίζουν τι είναι το μπροντερί ανγκλέζ πρόκειται για ολοκέντητα υφάσματα από βαμβάκι 100% σε ανάγλυφα ντελικάτα σχέδια που αποπνέουν φώς και αύρα θάλασσας. Τα μπροντερί είναι κατασκευασμένα με περισσή μαεστρία σε βάση από βαμβακερή ανάλαφρη βατίστα και με περίτεχνα κεντήματα από βαμβακερή κλωστή εκατοντάδων μέτρων.

Άκρως καλοκαιρινό βέβαια είναι και αυτό το σετ σακάκι παντελόνι που θα δώσει άλλον αέρα στο στιλ σου.

Κοντό φόρεμα με μπροντερί ανγκλέζ - 29,99

Stradivarius κοντό φόρεμα με μπροντερί ανγκλέζ

Φόρεσε το κοντό φορεματάκι των Bershka με τα τετράγωνα πέδιλα που είναι τάση

Αυτά τα τετράγωνα πέδιλα από τα Stradivarius είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα τα θέλεις στη συλλογή σου χθες. Είναι φλατ και σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα, που δεν θα δυσκολευτείς να τα συνδυάσεις με κανένα ρούχο.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν είναι φλατ ή έχουν χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα που είναι φλατ είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Δες ωστόσο και αυτό το μίνι αέρινο φόρεμα που ξεπουλάει.

Φλατ πέδιλα με ανάγλυφο σχέδιο

19,99 €

 Stradivarius ροζ πέδιλα φλατ

Θα τα βρεις εδώ