Σύντομα στα Stradivarius το μαβί floral φόρεμα με το V ντεκολτέ

Φόρεσε το και άφησε τους όλους... ξερούς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σύντομα στα Stradivarius το μαβί floral φόρεμα με το V ντεκολτέ

Πολύ σύντομα θα έρθει σε όλα τα μαγαζιά των Stradivarius, όπως και στο διαδικτυακό τους κατάστημα, ένα μαβί floral φόρεμα, το οποίο έχει ντεκολτέ V. Είναι απίστευτο και δεν θα θέλεις να το βγάλεις από πάνω σου φέτος το καλοκαίρι.

Είναι τέλειο για να φορεθεί το πρωί για ένα χαλαρό φαγητό ή καφέ, με ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα ή πιο αργά το βράδυ με ένα πέδιλο με τακούνι και ένα πιο έντονο μακιγιάζ.

Το συγκεκριμένο λοιπόν φόρεμα στο μπροστινό μέρος του είναι μίντι, ενώ στο πίσω μάξι. Είναι επίσης, ραντέ και γεμάτο λουλούδια. Αγκαλιάζει τη σιλουέτα σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει απίστευτες αναλογίες στο σώμα μου.

Ωστόσο, όπως είπα δεν είναι ακόμη διαθέσιμο, αφού θα βγει προς πώληση σε λίγες ημέρες. Συντονίσουμε για αν το προλάβεις με το που βγει.

Φλοράλ φόρεμα - 25,99 €

Stradivarius μαβί floral φόρεμα

Αν είναι λάτρης των φορεμάτων, πρόκειται να λατρέψεις και αυτό στα Stradivarius. Είναι κοντό φορεματάκι με μπροντερί ανγκλέζ.

Συνδύασε το floral φόρεμα σου με αυτά τα μοναδικά πέδιλα από τα Stradivarius

Αυτά τα τετράγωνα πέδιλα από τα Stradivarius είναι η τελευταία λέξη της μόδας και θα τα θέλεις στη συλλογή σου χθες. Είναι φλατ και σε άκρως καλοκαιρινό χρώμα, που δεν θα δυσκολευτείς να τα συνδυάσεις με κανένα ρούχο.

Τα πέδιλα είναι ένα παπούτσι που όλες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας. Φοριούνται εύκολα και συνδυάζονται με τα πάντα. Ειδικά όταν είναι φλατ ή έχουν χοντρό και αναπαυτικό τακούνι.

Τα πέδιλα που είναι φλατ είναι αναπαυτικά και μπορείς να τα φορέσεις το πρωί στην δουλειά σου αλλά και το βράδυ με ένα καλό σύνολο για να βγεις χωρίς να σε πονέσουν τα πόδια μας, που είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για κάθε γυναίκα εκεί έξω. Δες ωστόσο και αυτό το μίνι αέρινο φόρεμα που ξεπουλάει.

Φλατ πέδιλα με ανάγλυφο σχέδιο

19,99 €

 Stradivarius ροζ πέδιλα φλατ

Θα τα βρεις εδώ