Αν ξέρεις από μόδα πρέπει να επιλέξεις αυτό το ψηλόμεσο μαγιό από τα Oysho

Θα σε κάνει να φαίνεσαι "μισή"!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αν ξέρεις από μόδα πρέπει να επιλέξεις αυτό το ψηλόμεσο μαγιό από τα Oysho

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησε στα καταστήματα Oysho, αυτό το ψηλόμεσο καρό μαγιό, έχει προκαλέσει σωστή φρενίτιδα. Αν λοιπόν ξέρεις από μόδα, τότε θα πρέπει κι εσύ να το επιλέξεις και να κάνεις τις πιο μοναδικές εμφανίσεις στην παραλία.

Και ποια γυναίκα δε θέλει να έχει στη συλλογή της ένα ρούχο που να την κάνει να φαίνεται πιο αδύνατη και πιο στιλάτη; Οι εμφανίσεις στην παραλία άλλωστε είναι από τις πιο σημαντικές το καλοκαίρι και έτσι όλες μας έχουμε ξεχυθεί στα μαγαζιά προκειμένου να βάλουμε στη συλλογή μας τα πιο ξεχωριστά κομμάτια.

Τα Oysho έχουν και πάλι τη λύση που αναζητάς και μάλιστα, στην καλύτερη τιμή!

Βέβαια είναι αλήθεια ότι μας τράβηξε την προσοχή και αυτό το μικροσκοπικό βελούδινο μπικίνι από τα Oysho. Δες το εδώ και θα σε "τρελάνει"!

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που όχι μόνο θα αναδείξει τη σιλουέτα σου αλλά παράλληλα θα σου δώσει απαράμιλλο στιλ.

Oysho ψηλόμεσο μαγιό

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς κοστίζει μόλις 15,99€. Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Λίγα λόγια για τα Oysho όπου θα βρεις τo ψηλόμεσο μαγιό

Η Oysho διαθέτει διάφορες σειρές προϊόντων - εσώρουχα, gymwear, sleepwear, beachwear, αξεσουάρ και υποδήματα – και οι κολεξιόν της είναι προσεκτικά επιλεγμένες, προσφέροντας σχεδιασμό και μόδα παράλληλα με την ποιότητα και την άνεση των ενδυμάτων.

Η πελάτισσα της Oysho είναι μια φυσική ανεξάρτητη και σίγουρη για τον εαυτό της γυναίκα, που προσέχει τη λεπτομέρεια, εκτιμά την ποιότητα και λαμβάνει υπόψη τις τελευταίες τάσεις της μόδας στον τρόπο που ντύνεται.

Η Oysho δημιουργήθηκε το 2001 και έχει παρουσία σε 44 χώρες με πάνω από 600 καταστήματα σε όλο τον κόσμο και με online καταστήματα σε 32 αγορές μέσω του www.oysho.com

TAGS