Bershka - Νέα συλλογή: Χαμός με την πιο εκκεντρική φούστα - Σε χρώμα που... μαγνητίζει

Την φοράνε όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Bershka - Νέα συλλογή: Χαμός με την πιο εκκεντρική φούστα - Σε χρώμα που... μαγνητίζει

Χαμός επικρατεί σε όλα τα καταστήματα των Bershka με μια μόνο φούστα που θα βρεις στη νέα συλλογή. Είναι στο πιο εκθαμβωτικό χρώμα, ενώ είναι πολύ εκκεντρική και θα δώσει άλλον αέρα στο στιλ σου. Μην διστάσεις να την αγοράσεις, καθώς θα γίνει viral.

Τα πιο εκκεντρικά κομμάτια στα ρούχα έχουν μπει για τα καλά στη μόδα και όλο και περισσότερες γυναίκες τα προτιμούν για τις δημόσιες εμφανίσεις τους. Φωτεινή χρώματα και περίεργα κοψίματα κοσμούν όλες σχεδόν τις βιτρίνες, ενώ με αυτά πραγματοποιούν μοναδικά στιλ οι fashion experts.

Για αυτό λοιπόν, στα Bershka έριξα μια ματιά στη νέα συλλογή και σου προτείνω να δοκιμάσεις και αν σου αρέσει να αγοράσεις μια φούστα που σίγουρα θα γίνει η αγαπημένη σου.

Πρόκειται για την μεταλλιζέ μίνι φούστα που θα βρεις σε μπλε χρώμα! Αποκλειστικά για τολμηρές είναι και αυτό το σατινέ τοπ από τα Bershka

Μεταλλιζέ φούστα - 22.99 €

Bershka Νέα συλλογή μπλε φούστα

Εκκεντρικό εκτός της φούστας είναι και αυτό το μοναδικό ροζ τοπάκι - Θα το βρεις επίσης στη νέα συλλογή των Bershka

Αυτό το υπέροχο σατέν τοπάκι που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Bershka, είναι εντελώς βγαλμένο από τη δεκαετία του 90 και έχει έναν πολύ ιδιαίτερο αέρα. Μόλις το φορέσεις θα μπορέσεις να μαγνητίσεις με τη μία όλα τα βλέμματα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι ένα ρούχο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε όλες σου τις βραδινές εμφανίσεις!

Σε περίπτωση που θελήσεις να επισκεφθείς τα καταστήματα Bershka, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξεις μια ματιά σε αυτή την ποδηλατική φόρμα που κάνει "θραύση" στις ΗΠΑ.

Το καλύτερο απ 'όλα είναι η τιμή του καθώς ενώ βρίσκεται στη νέα συλλογή, κοστίζει μόνο 15,99€.

ροζ τοπάκι Bershka

Το τοπάκι αυτό, βγαίνει σε δύο αποχρώσεις, ροζ και γκρι και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ.

TAGS