Zara: Έχουν πάθει "πατατράκ" όλες οι γυναίκες με αυτό φόρεμα της νέας συλλογής

Δεν γίνεται να μην το ερωτευτείς

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Zara: Έχουν πάθει

Όλες οι γυναίκες που αγαπούν την μόδα και τις πιο θηλυκές εμφανίσεις, έχουν πάθει "πατατράκ" με αυτό το φόρεμα της νέας συλλογής που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες στα Zara. Δεν γίνεται να μην το ερωτευτείς και εσύ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είναι για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου και κυρίως τις πιο σικάτες και... αισθησιακές. Αφού, "αγκαλιάζει" τις καμπύλες σου λόγω του υφάσματος του και αναδεικνύει το σώμα σου. Στις μαυρισμένες από τον ήλιο επιδερμίδες μάλιστα, θα δείχνει τέλειο, καθώς έχει ανοιχτεί πλάτη.

Μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρα πέδιλα ή ότι χρώμα θελήσεις εσύ, αφού το μαύρο ταιριάζει με όλα. Πιάσε τα μαλλιά σου έναν κότσο για να φαίνεται η πλάτη, πάρε ένα μικρό τσαντάκι ώμου με λεπτή ωραία αλυσιδίτσα, κάνε και ένα λαμπερό και σικ μακιγιάζ και είσαι έτοιμη. Μπορείς αν θέλεις να βάλεις αυτά τα κατακόκκινα και πολύ άνετα πέδιλα των Zara.

Από την άλλη, εσύ που είσαι πιο extreme και θέλεις να είσαι grande και τα απογεύματα, τώρα το καλοκαίρι μπορείς να το φορέσεις με ένα ζευγάρι λευκά sneakers χοντροκομμένα, κάνε τα μαλλιά σου δυο ψαροκόκαλα, για το μακιγιάζ επέλεξε nude τόνους, κράτησε επίσης μια τσάντα ώμου και είσαι και εσύ έτοιμη να αποσπάσεις τα καλύτερα σχόλια.

Αυτό είναι το φόρεμα της νέας συλλογής των Zara με το οποίο όλες οι γυναίκες παθαίνουν "πατατράκ"

Φόρεμα σατινέ ντραπέ - 25,95 €

Κοντό φόρεμα με ασύμμετρη λαιμόκοψη και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες. Λεπτομέρεια ντραπέ στο πίσω μέρος.

Zara νέα συλλογή μαύρο φόρεμα

Να πω επίσης, πως πίστευτες εκπτώσεις θα βρεις στα Zara και συγκεκριμένα στο e-shop τους. Οι τιμές σε κομμάτια που έχουν αγαπήσει όλες οι γυναίκες έχουν πέσει στα... πατώματα. Όπως σε αυτό το μαύρο φόρεμα που πρόκειται να σε τρελάνει, καθώς κοστίζει μόνο 5,99 €.

TAGS