Τα mules από τα Zara που θέλουν να φορέσουν όλες οι γυναίκες

Τα φοράει μέχρι και η Kim Kardashian!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τα mules από τα Zara που θέλουν να φορέσουν όλες οι γυναίκες

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που κυκλοφόρησαν στη συλλογή των καταστημάτων Zara, αυτά τα υπέροχα mules, έχουν γίνει ανάρπαστα μιας και θέλουν να τα φοράνε όλες οι γυναίκες! Σκεφτείτε ότι πρόκειται για το αγαπημένο παπούτσι των Kardashians!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα παπούτσι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Επιπλέον θα δώσει στιλ ακόμα και στις πιο απλές εμφανίσεις σου, ενώ θα μπορούσες να το φορέσεις και με αυτό το λευκό εφαρμοστό φόρεμα. Δες το εδώ και θα σε ξετρελάνει!

Zara διαφανή mules

To καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς τα συγκεκριμένα παπούτσια, κοστίζουν μόλις 29,95€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ και θα σου προτείναμε να βιαστείς καθώς ξεπουλάνε!

Αυτά τα δερμάτινα mules των Zara είναι σαν έργο τέχνης

Αυτά τα δερμάτινα mules που βρήκαμε στα καταστήματα Zara, είναι σίγουρο πως δε θα θες να τα βγάλεις ούτε στιγμή από πάνω σου μιας και είναι σαν έργο τέχνης και αποτελούν το τέλειο παπούτσι για φέτος το καλοκαίρι λόγω του χρώματός τους.

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και αυτό που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε είναι να εφοδιαστείς με τα απαραίτητα ρούχα και αξεσουάρ προκειμένου να τους εντυπωσιάσεις όλους μόλις τελειώσει αυτή η καραντίνα.

Και αν δεν μπορείς να πας για ψώνια γιατί τα μαγαζιά είναι ακόμα κλειστά, τότε μπορείς άνετα να μπεις στο online store του Zara και να κάνεις δικά σου όλα τα κομμάτια που επιθυμείς.

Μιας και θα μπεις στο online store του Zara, ρίξε μια ματιά και σε αυτά τα 5 t-shirts με στάμπα που θα λατρέψεις για κάθε περίσταση.

Αυτά τα μπλε mules που βρήκαμε είναι ιδανικά για φέτος το καλοκαίρι μιας και είναι το παπούτσι που λίγες γυναίκες θα τολμούσαν να φορέσουν και θα σε κάνουν σίγουρα να δείχνεις ξεχωριστή.

Τόλμησε λοιπόν να αφήσεις στην άκρη τα μαύρα παπούτσια και να βάλεις στη συλλογή σου ένα πιο edgy κομμάτι που σου ταιριάζει και θα σε αναδείξει.

γαλάζια mules zara

Κοστίζουν 45,95€ και θα τα βρεις εδώ

TAGS