Αυτό το τσαντάκι των ZARA δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει κρατήσει - Κάνει κάτω από 10 ευρώ

Είναι απλά... υπέροχο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αυτό το τσαντάκι των ZARA δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει κρατήσει - Κάνει κάτω από 10 ευρώ

Οι τσάντες είναι το αγαπημένο αξεσουάρ των γυναικών. Ωστόσο, υπάρχει ένα μικρό τσαντάκι το οποίο δεν υπάρχει σίγουρα γυναίκα που να μην το έχει κρατήσει. Αν βέβαια, είσαι από εκείνες που δεν το έχουν αποκτήσει ακόμη, μην αργείς να το αγοράσεις, αφού είναι must have και στα ZARA κάνει κάτω από 10 €.

Αν θέλεις μια τσάντα που να έχεις πάντα πάνω σου, να μην είναι μεγάλη και στιλάτη, τότε η συγκεκριμένη από τη νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας ένδυσης - υπόδησης είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις. Ειδικά για τις βραδινές εξόδους σου.

Μπορεί να μην χωράει όλα σου τα πράγματα - Αν θέλεις να παίρνεις μαζί σου όλο το σπίτι - όμως θα σε βοηθήσει πολύ. Συγκεκριμένα, χωράει τα χρήματα σου και τα κλειδιά σου και κρεμιέται χιαστή από πάνω σου για να μην φοβάσαι κιόλας να μην στην ανοίξουν.

Επίσης, είναι και πολύ στιλάτη. Βγαίνει τόσο σε κόκκινο, όσο και σε κυπαρισσί. Πρόκειται λοιπόν για την μικρή τσάντα σε τριγωνικό σχήμα. Κλείσιμο με μαγνητικό κούμπωμα. Μεταλλικό λουρί ώμου και λεπτομέρεια καθρέφτης στο εσωτερικό. Συνδύασε το με αυτό το φόρεμα των ZARA που προκαλεί... πατατράκ.

Αυτό είναι το τσαντάκι που δεν υπάρχει γυναίκα που να μην το έχει κρατήσει - Θα το βρεις στα ZARA

Μικρό τσαντάκι - 9,95 €

Zara τσάντα τιμή

Ονειρεμένη: Η τσάντα από τα ZARA που θέλουν να κρατάνε όλες οι γυναίκες

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα ZARA, εντοπίσαμε την πιο ονειρεμένη τσάντα, την οποία θα ήθελαν χωρίς αμφιβολία, να κρατάνε στα χέρια τους όλες οι γυναίκες! Πρόκειται για ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου!

Η συγκεκριμένη τσάντα είναι ιδανική για τις πρωινές σου εμφανίσεις και θα σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Φρενίτιδα έχει προκαλέσει και αυτό το "στραβό" φόρεμα από τα ZARA. Μιας και θα βρεθείς στα καταστήματα, ρίξτου μια ματιά και κάνε τα ψώνια σου. Δες το εδώ και θα πάθεις πλάκα!

ZARA ντένιμ τσάντα

Κοστίζει 39,95€ και μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

TAGS