Ονειρεμένο: Το ντένιμ σακάκι από τα H&M που θέλουν όλες οι γυναίκες

Νούμερο 1 trend της σεζόν!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ονειρεμένο: Το ντένιμ σακάκι από τα H&M που θέλουν όλες οι γυναίκες

Στη νέα συλλογή των καταστημάτων H&M, κυκλοφόρησε το πιο ονειρεμένο ντένιμ σακάκι, το οποίο θέλουν να έχουν όλες οι γυναίκες στη συλλογή σου! Εμείς το βρήκαμε και θα σου προτείναμε να τρέξεις κι εσύ να το κάνεις δικό σου γρήγορα.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και είναι σίγουρο πως πρόκειται για ένα ρούχο που θα αναδείξει το στιλ σου και θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Θα μπορούσες άνετα να συνδυάσεις το συγκεκριμένο σακάκι με την πιο must τσάντα της σεζόν. Δες την εδώ και θα σε τρελάνει!

H&M ντένιμ τζάκετ

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή του καθώς το συγκεκριμένο τζάκετ κοστίζει μόλις 39,99€! Μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ, ωστόσο θα σου προτείναμε να το αποκτήσεις γρήγορα καθώς σε λίγο μόλις καιρό πρόκειται να εξαντληθεί!

Φόρα το τζιν σακάκι με το ψηλόμεσο τζιν από τα H&M

Σε πωλήσεις τα H&M έχουν πάρει «φωτιά» με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι που θα βρεις στη νέα σου συλλογή. Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες και σίγουρα θα σου φανεί πολύ χρήσιμο.

Όπως έχουμε πει χιλιάδες φορές τα τζιν παντελόνια είναι ένα διαχρονικό κομμάτια και δεν θα φύγει ποτέ από τη μόδα. Για αυτό λοιπόν και όλες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα μας σίγουρα από ένα. Ειδικά, αν αυτό είναι ότι πιο hot στη μόδα.

Το τζιν παντελόνι παντελόνι μπορεί να το συνδυάσεις με άπειρους τρόπους και να δημιουργήσεις απίστευτους συνδυασμούς. Είναι επίσης και μια λύση στο «δεν ξέρω τι να φορέσω».

Λοιπόν, το συγκεκριμένο τζιν ξεπουλάει σαν τρελό στα H&M γιατί όπως θα δείτε και εσείς, έχει λεπτομέρειες που το κάνουν απίστευτο.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο τζιν των H&M

Slim Mom High Ankle Jeans - 29,99 €

Ωστόσο «φωτιά» έχουν πάρει και με αυτή την φούστα, η οποία δεν έχει σταματήσει να ξεπουλάει από την ημέρα που βγήκε στην αγορά.

H&M τζιν ψηλόμεσο παντελόνι

TAGS