Θα είσαι το απόλυτο θηλυκό με αυτά τα παπούτσια από τα Zara

Το top παπούτσι της σεζόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Θα είσαι το απόλυτο θηλυκό με αυτά τα παπούτσια από τα Zara

Φέτος το χειμώνα ήρθε η ώρα να κάνεις τη διαφορά με την εμφάνισή σου και να προσθέσεις στη συλλογή σου, αυτά τα παπούτσια που βρήκαμε για εσένα στα καταστήματα Zara, τα οποία υπόσχονται να σε κάνουν άνετα, το απόλυτο θηλυκό!

Εμείς μόλις τα είδαμε τρέξαμε να τα αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για τα παπούτσια που θα έπρεπε να έχει στην ντουλάπα της κάθε γυναίκα.

Θα μπορούσες άνετα να συνδυάσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια με αυτό το υπέροχο φόρεμα που εντοπίσαμε στα Zara. Δες το εδώ και θα σε τρελάνει!

Zara μποτάκια κάλτσα

Το καλύτερο απ' όλα βέβαια είναι η τιμή τους καθώς κοστίζουν μόλις 35,95€ και θα μπορούσες να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς και να το αγοράσεις όσο πιο γρήγορη γίνεται καθώς πολύ σύντομα πρόκειται να εξαντληθεί.

«Κόσμημα» για τα πόδια το τετράγωνο μποτάκι από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στα καταστήματα Zara, εντοπίσαμε το απόλυτο «κόσμημα» για τα πόδια σου, το οποίο δεν είναι άλλο από τα πιο στιλάτα τετράγωνα μποτάκια τα οποία θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος.

Σε όλες τις πασαρέλες του κόσμου μπορείς να δεις τα μοντέλα να φοράνε αυτά τα μποτάκια! Τα Zara τα έφεραν για εσένα σε σούπερ τιμή και δεν πρέπει με τίποτα να τα χάσεις!

Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι και το βράδυ και να εντυπωσιάσεις με την εμφάνισή σου, ενώ μιας και θα πας στα Zara, θα σου προτείναμε να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το τσαντάκι που είναι σαν κόσμημα!

Φόρεσε τα με παντελόνι ή και με φόρεμα και να είσαι σίγουρη πως όλες θα σε κοιτάνε!

λευκά μποτάκια Zara

Τα συγκεκριμένα μποτάκια είναι δερμάτινα και κοστίζουν 89,90€! Μπορείς να τα κάνεις δικά σου εδώ, θα πρέπει ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο μόνο καιρό, πρόκειται να εξαντληθούν.

TAGS