Απόλυτο trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020 η γούνα των H&M

Αν δεν την έχεις πρέπει να την αποκτήσεις αν θέλεις να είσαι μια από τις fashion icons

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Απόλυτο trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα 2020 η γούνα των H&M

Θέλεις να εσύ να ακολουθήσεις φέτος όλες τις τάσεις της μόδας; Τότε πρέπει να αγοράσεις αυτή την γούνα των H&M η οποία είναι το απόλυτο trend για το Φθινόπωρο - Χειμώνα του 2020.

Οι γούνες έχουν μπει για τα καλά στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια και πολλές γυναίκες τις επιλέγουν για τις δημόσιες και πιο σικάτες εμφανίσεις τους. Ωστόσο, πλέον μπορούνε να φορεθούν και στις πιο casual εμφανίσεις, είτε πρωινές είτε απογευματινές.

Η συγκεκριμένη από τα H&M είναι η κατάλληλη αγορά γιατί είναι για όλες τις ώρες της ημέρας. Βγαίνει σε χρώμα κρεμ και μπορείς να την φορέσεις και με φορέματα, αλλά και παντελόνια.

Μπορεί η τιμή να είναι λίγο... τσιμπημένη, όμως είναι ένα κομμάτι που θα μείνει για πολύ καιρό μέσα στην ντουλάπα σου.

Boxy faux fur jacket - 79,99 €

H&M γούνα

Να σημειώσουμε πως τα denim ρούχα των H&M είναι πάντα στη μόδα και μπορούν να συνθέσουν το απόλυτο safe ντύσιμο, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ, κάθε εποχή του χρόνου. Δείτε εδώ πως.

Εκτός της γούνας απόλυτο trend είναι και αυτό το blazer των H&M

Είναι συγκλονιστικό το καρό blazer της νέας συλλογής των H&M, δεν θα θες να το βγάλεις από πάνω σου.
Μπορεί να ανήκει στην κατηγορία του officewear και να διαθέτει αρκετά στοιχεία από τις ανδρικές γραμμές, όμως πλέον αποτελεί βασικό κομμάτι κάθε γυναικείας γκαρνταρόμπας, που φοριέται σε κάθε περίσταση.

Εάν αναρωτιέστε τι να φορέσετε πάνω από τα ρούχα σας, αφού ο καιρός απαιτεί έστω κι ένα ελαφρύ πανωφόρι τότε η καλύτερη και πιο στιλάτη απάντηση που έχουμε να σας δώσουμε είναι το καρό σακάκι των H&M!

Όπως κι αν επιλέξετε να το φορέσετε, το μόνο σίγουρο είναι πως θα αναβαθμίσει το φθινοπωρινό στιλ και θα δώσει μια σοφιστικέ νότα.

Καρό blazer των H&M- 34.99 ευρώ

καρό μπέιζερ H&M

Το ντύσιμό σου θα απογειωθεί άμα το συνδυάσει με το σατέν μπλουζάκι των H&Μ

TAGS