«Κόσμημα» για τα χειμωνιάτικα looks σου το μωβ ζακάρ πουκάμισο από τα Zara

Δεν γίνεται να λείπει από τη φετινή συλλογή σου!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόσμημα» για τα χειμωνιάτικα looks σου το μωβ ζακάρ πουκάμισο από τα Zara

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Zara, εντοπίσαμε για εσένα το πιο υπέροχο μωβ ζακάρ πουκάμισο, το οποίο πρόκειται να αποτελέσει το απόλυτο «κόσμημα» για όλα τα looks που πρόκειται να φτιάξεις φέτος το χειμώνα.

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara μόλις κυκλοφόρησε και η αλήθεια είναι πως κρύβει μεριά αληθινά στολίδια!

Εμείς μόλις το είδαμε, τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Είναι ένα ρούχο που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι και το βράδυ ενώ συνδυάζεται άνετα με πολλά κομμάτια από τη συλλογή σου. Θα πρέπει ωστόσο να τσεκάρεις κι αυτή την υπέροχη τσάντα από τσόχα!

Zara μωβ ζακάρα πουκάμισο

Το πουκάμισο αυτό κοστίζει 29,95€ και μπορείς αν θέλεις να το κάνεις δικό σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς καθώς σε λίγο μόνο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί, αφού πρόκειται για ένα κομμάτι που θέλουν να έχουν στη συλλογή τους όλες οι γυναίκες.

Στα Zara η ντένιμ τσάντα που θέλουν όλες οι γυναίκες

Η νέα συλλογή των καταστημάτων Zara έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό και η αλήθεια είναι πως τα κομμάτια της είναι ένα κι ένα. Εμείς ψάξαμε και εντοπίσαμε για εσένα την απόλυτη ντένιμ τσάντα που θα ήθελαν να έχουν όλες οι γυναίκες στην ντουλάπα τους!

Για ακόμα μία χρονιά, η χειμερινή κολεξιόν της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων δεν μας απογοητεύει και έχει για όλες του τις καταναλώτριες, τα πιο ιδιαίτερα κομμάτια σε μοναδικές τιμές.

Η συγκεκριμένη τσάντα που βρήκαμε είναι ένα από τα πιο ιδιαίτερα αξεσουάρ που έχουν φέτος τα Zara και σε κάθε περίπτωση αξίζει να την προσθέσεις στην γκαρνταρόμπα σου, ειδικά αν είσαι μία γυναίκα που δε διστάζει να τολμήσει με το στιλ της και να δοκιμάσει νέα πράγματα.

Ξέχνα λοιπόν όλες τις δερμάτινες και καστόρινες τσάντες σου και κάνε δική σου την πιο στιλάτα τσάντα που κυκλοφορεί, εκτός αν θέλεις να τσεκάρεις και αυτή τη νάιλον καπιτονέ τσάντα από τα Zara.

Αυτή είναι η ντένιμ τσάντα από τα Zara που θέλουν όλες οι γυναίκες

Μεγάλη τσάντα-σάκος σε τζιν χρώμα. Πτυχώσεις στα πλάγια στο εξωτερικό μέρος. Λουριά ώμου. Φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό. Κλείσιμο με φερμουάρ.

Εμείς μόλις την είδαμε, τρέξαμε να την αγοράσουμε μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να ανανεώσει το καθημερινό στιλ και να δώσει έναν άλλο αέρα σε όλα τα looks, κυρίως βέβαια τα πρωινά καθώς μία τέτοια τσάντα είναι οριακά απαγορευτική για βραδινές εμφανίσεις.

Θα σου προτείναμε λοιπόν να κάνεις το ίδιο κι εσύ αν θέλεις να έχεις πάνω σου ένα κομμάτι που μπορεί να σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος με το στιλ σου και τη φινέτσα σου. Επιπλέον το ντένιμ είναι all time classic και δεν σταματάει ποτέ να είναι in fashion.

ZARA ντένιμ τσάντα

Η συγκεκριμένη τσάντα κοστίζει 29,95€ και μπορείς αν θέλεις να την κάνεις δική σου εδώ. Θα σου προτείναμε ωστόσο να βιαστείς και να την κάνεις άμεσα δική σου καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

TAGS