Νούμερο 1 trend το σακάκι της Ζέτας Μακρυπούλια - Θα το βρεις στα Stradivarius

Το φοράς πρωί - βράδυ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Νούμερο 1 trend το σακάκι της Ζέτας Μακρυπούλια - Θα το βρεις στα Stradivarius

Σε μία από τις εκπομπές της αυτή την εβδομάδα, η Ζέτα Μακρυπούλια, επέλεξε να φορέσει ένα πολύ ιδιαίτερο σακάκι, το οποίο σε κάθε περίπτωση αποτελεί το νούμερο 1 trend της φετινής σεζόν και μπορείς να βρεις αντίστοιχο στα Stradivarius.

Σχεδόν καθημερινά η παρουσιάστρια επιλέγει looks που αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες και τις περισσότερες φορές, μπορείς να βρεις τα κομμάτια που φοράει σε απλά μαγαζιά και σε πολύ λογικές τιμές.

Αυτό είναι το σακάκι της Ζέτας Μακρυπούλια που μπορείς να βρεις αντίστοιχο στα Stradiavrius

Το καφέ μπλέιζερ που επέλεξε, το συνδύασε με ασορτί παντελόνι και από μέσα ένα απλό λευκό τοπάκι, ενώ τόνισε τις λεπτομέρειες πάνω της με μερικά σικάτα αξεσουάρ. Δείτε χθες τι είπε η Ζέτα Μακρυπούλια για τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Ζέτα Μακρυπούλια σακάκι

Το μπλέιζερ αυτό στα Stradiavrius κοστίζει 35,99€ και μπορείς να το κάνεις δικό σου εδώ.

Ζέτα Μακρυπούλια: Φόρεσε το πιο σικάτο λευκό παντελόνι - Στα H&M προκαλεί παραλήρημα

Το πιο σικάτο παντελόνι σε λευκό φόρεμα φόρεσε σε ένα από τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια. Σου βρήκαμε παρόμοιο στη διαδικτυακή σελίδα των H&M, το οποίο προκαλεί παραλήρημα.

Η παρουσιάστρια - η οποία πρόσφατα αποκάλυψε μερικά ευχάριστα νέα - είναι από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της ελληνικής τηλεόρασης. Της αρέσει να πειραματίζεται, ενώ δεν διστάζει να φορέσει και χαμηλά παπούτσια στην εκπομπή της, κάνοντας μερικές φορές και πιο extreme looks.

Σε ένα λοιπόν από τα γυρίσματα που πραγματοποίησε πρόσφατα, την είδαμε με ένα total white look, το οποίο και δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο. Μάλιστα, το παντελόνι του συνόλου της το αγαπήσαμε και ψάξαμε να βρούμε ένα παρόμοιο όσο μας αφήνει ο καιρός να το φορέσουμε.

Κάνοντας μια γρήγορη έρευνα, βρήκαμε παρόμοιο στη διαδικτυακή σελίδα των H&M. Πρόκειται για το Lyocell λευκό παντελόνι που θα δώσει άλλο αέρα πιο φρέσκο στο στιλ σας.

Μπορείτε να το συνδυάσετε όπως και η Ζέτα Μακρυπούλια, ενώ μπορείτε μαζί του να "παίξετε" και με διάφορα χρώματα, αλλά και να δημιουργήσετε ένα ασπρόμαυρο look.

Η Ζέτα Μακρυπούλια λατρεύει την μόδα και ακολουθεί όλες τις τάσεις που βγαίνουν. Μάλιστα, σε μια από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις, επέλεξε να φορέσει τις μπότες που θέλουν όλες. Εμείς σου βρήκαμε παρόμοιες στα Bershka και πρέπει να προλάβεις αν θέλεις να τις αγοράσεις, αφού γίνονται καπνός.