Όλες οι Instagrammers «τρελαίνονται» γι' αυτή την τσάντα από τα Stradivarius

Μοναδικό κομμάτι!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλες οι Instagrammers «τρελαίνονται» γι' αυτή την τσάντα από τα Stradivarius

Με μία μικρή αναζήτηση που κάναμε στο online κατάστημα του Stradivarius, εντοπίσαμε την πιο στιλάτη μαύρη τσάντα, η οποία έχει «τρελάνει» για τα καλά όλες τις Instagrammers φέτος. Μάλιστα, μπορείς να την κάνεις δική σου σε πολύ χαμηλή τιμή.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με τα περισσότερα ρούχα σου και να σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Μπορείς άνετα να δοκιμάσεις να φορέσεις τη συγκεκριμένη τσάντα με αυτό το comfy φόρεμα από τα Stradivarius. Δες το εδώ και θα σου πάρει το μυαλό!

Stradivarius κροκό τσάντα

Η τσάντα αυτή βγαίνει συνολικά σε δύο αποχρώσεις και μπορείς να την κάνεις δική σου μόνο με 15,99€. Θα τη βρεις εδώ, θα ήταν καλύτερο όμως να βιαστεί καθώς σε λίγο καιρό μπορεί να εξαντληθεί.

Στα Stradivarius το μποτάκι που εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα - Έχουν μείνει λίγα τεμάχια

Λίγα τεμάχια έχουν μείνει στο διαδικτυακό κατάστημα των Stradivarius στα πιο αγαπημένα μποτάκια της σεζόν και αυτό γιατί εξαφανίζονται αστραπιαία. Θα φορεθούν πολύ μετά την καραντίνα και ξεπουλάνε στο λεπτό.

Πρόκειται για το φλατ μποτάκι σε μαύρο χρώμα, το οποίο έχει τρακτερωτή σόλα. Είναι ένα άνετο παπούτσι, που μπορεί να φορεθεί και συνδυαστεί πολύ εύκολα, αφοί ταιριάζει σχεδόν με όλα. Μάλιστα, είναι τέλειο και για τα χιόνια, καθώς δεν μπαίνει νερό.

Μπορείς να φορέσεις άνετα με τα τζιν παντελόνια σου, κολάν αλλά και με το αγαπημένο σου φόρεμα - αρκεί να μην είναι πολύ βραδινό, μην το παρακάνουμε κιόλας.

Ήδη έχουμε δει να το επιλέγουν πολλές γυναίκες για τις καθημερινές τους εμφανίσεις!

Στα Stradivarius επίσης θα βρεις και τα πιο must have blazers. Οι τιμές τους ξεκινούν από 19,99€ και έχουν προκαλέσει ήδη φρενίτιδα.

Αυτό είναι το μποτάκι που στα Stradivarius εξαφανίζεται με αστραπιαία ταχύτητα

Φλατ μποτίνια με φερμουάρ και τρακτερωτή σόλα - 39,99 €

Stradivarius μποτάκι με τρακτερωτή σόδα