Προσφορά «βόμβα» στα Stradivarius στο πιο must παλτό

Τρέξε να προλάβεις το νούμερό σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Προσφορά «βόμβα» στα Stradivarius στο πιο must παλτό

Σαν «βόμβα» έσκασε η νέα προσφορά στα καταστήματα Stradivarius. Αυτή τη φορά μπορείτε να βρείτε σε εκπληκτική τιμή το πιο must παλτό της φετινής σεζόν που μπορεί να σας συνοδεύσει φέτος το χειμώνα με τον καλύτερο τρόπο.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις πάνω από το σύνολό σου.

Μπορείς άνετα να φορέσεις το συγκεκριμένο παλτό με αυτά τα υπέροχα μποτάκια από τα Stradivarius τα οποία βρίσκονται επίσης σε έκπτωση.

Stradivarius εκπτώσεις

Η αρχική τιμή του ήταν τα 59,99€ και αυτή τη στιγμή μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 41,99€. Θα το βρεις εδώ, θα πρέπει όμως να βιαστείς καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να εξαντληθεί.

Τα Stradivarius έβαλαν τζιν τζάκετ σε προσφορά - Έχει σχεδόν εξαντληθεί

Τα Stradivarius έβαλαν τζιν τζάκετ σε προσφορά και έχει σχεδόν εξαντληθεί. Είναι ότι πρέπει για τις καθημερινές σου εμφανίσεις, αλλά ακόμα και μια πιο βραδινή αλλά όχι τόσο καλή περίσταση μπορεί να σε σώσει.

Το τζιν τζάκετ είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ του καλοκαιριού και της Άνοιξης. Άνετο και καθημερινό το φοράς και κλέβεις τις εντυπώσεις εκεί έξω όπως και να το συνδυάσεις.

Μπορείς να το φορέσεις τόσο το πρωί, όσο και το βράδυ σε μια πιο απλή περίσταση όπως μια έξοδος. Εμείς βρήκαμε στα Stradivarius αυτό που είναι σχεδόν sold out και πραγματικά το λατρέψαμε Φρενίτιδα έχει προκαλέσει και αυτό το ζευγάρι πέδιλα στα Stradivarius. Θα το θες τώρα.

Denim jacket with puff sleeves

20,99 €

Stradivarius τζιν μπουφάν προσφορά

Θα το βρεις εδώ

Πως να φορέσεις το τζιν μπουφάν σου

  • Συνδύασέ το με πολύ έντονα prints. Ιδιαίτερα το καλοκαίρι προσφέρεται για κάτι τέτοιο και μην ξεχνάς ότι πάντα όλα τα «κραυγαλέα» σχέδια, χρειάζονται μια διαχρονική νότα για δώσουν ένα ισορροπημένο αποτέλεσμα. Ένα διαχρονικόnude μανικιούρ ή μακιγιάζ είναι το τέλειο συμπλήρωμα.
  • Φόρεσέ το με σουέντ. Έχουμε πει πολλές φορές ότι φέτος το καλοκαίρι αυτό είναι το υλικό που –μετά το denim- κάνει την παρουσία του πολύ έντονη. Φόρεσε λοιπόν ένα σουέντ σορτς, συνδύασέ το με λευκό t-shirt και lace up σανδάλια, ολοκλήρωσε με denim jacket και είσαι έτοιμη
  • Ολοκλήρωσε με το denim μπουφάν σου ένα πιο αυστηρό ντύσιμο, συνδυάζοντάς το με κλασικό πουκάμισο. Αυτός άλλωστε είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να το φορέσεις στο γραφείο ή σε κάποια υποχρέωση που πρέπει να είσαι «καθώς πρέπει» χωρίς όμως να ξεφεύγεις από το νεαρό της ηλικίας σου. Ένα κλασικό eyeliner look στα μάτια και ένα ροζ κραγιόν στα χείλη αρκούν για να ολοκληρώσουν το look σου