H must τσάντα που πρέπει να έχεις από τα Stradivarius - Ξεπουλάει όσο καμία άλλη

Φοβερή και η τιμή της!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H must τσάντα που πρέπει να έχεις από τα Stradivarius - Ξεπουλάει όσο καμία άλλη

Ένας λόγος που τα Stradivarius έχουν κάνει πάταγο είναι σίγουρα οι τσάντες, ειδικά μια συγκεκριμένη που βρήκαμε η οποία ξεπουλάει σαν τρελή.

Είναι γεγονός πως όλες οι γυναίκες έχουν έρωτα και μανία με τις τσάντες και ποτέ μια δεν είναι αρκετή. Ωστόσο, εμείς βρήκαμε την πιο must have που επιβάλλεται να έχεις στην τσάντα σου.

  • Τσάντα χιαστί καπιτονέ
  • Ασημί αλυσίδα
  • Χρώμα - Μαύρο
  • Ασημί κούμπωμα

Μπορείς να την φορέσεις παντού και να την συνδυάσεις με όλα σου look, ειδικά με αυτό σικάτο μίνι φόρεμα.

Η τιμή της τσάντας ανέρχεται στα 17,99 ευρώ και αποτελεί σίγουρα μια αγορά που δεν πρόκειται να την μετανιώσεις. Τρέξε να την παραγγείλεις γιατί δεν θα υπάρχει για πολύ!

Stradivarius τσάντα

«Σάλος» στα Stradivarius με την μίνι μαύρη τσάντα - Βρίσκεται σε έκπτωση

Κανονικός «σάλος» επικρατεί τις τελευταίες μέρες στο online κατάστημα των Stradiavrius μιας και βρίσκεται σε φοβερή έκπτωση η πιο σούπερ μίνι μαύρη τσάντα που πρέπει να έχουν όλες οι γυναίκες φέτος στην ντουλάπα τους.

Εμείς μόλις την είδαμε τρέξαμε να την αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος και να τραβήξεις πάνω σου όλα τα βλέμματα.

Θα μπορούσες άνετα να τη συνδυάσεις με αυτά τα υπέροχα μποτάκια από τα Stradivarius, τα οποία φοράει και η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Stradivarius μαύρη τσάντα

Η τσάντα αυτή βγαίνει συνολικά σε 3 αποχρώσεις και κοστίζει 9,09€. Μπορείς να την κάνεις δική σου εδώ.

Έχουν τρελαθεί όλες με αυτήν την τσάντα από τα Stradivarius - Πρωτότυπη και πολύ οικονομική

Οι εκπτώσεις συνεχίζουν στα eshops των μαγαζιών με αυτό του Stradivarius να έχει πάρει κυριολεκτικά «φωτιά» με τις παραγγελίες να είναι πραγματικά αμέτρητες. Τρομερή τιμή έχει ένα από τα πιο πρωτότυπα τσαντάκια που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και μπορείς να το βρεις μόνο στο Stradivarius!

Οι τσάντες είναι κάτι που αγαπάμε όλες οι γυναίκες και όσες και να έχουμε δεν είναι ποτέ αρκετές. Άμα δεν έχεις ακόμα μια λεοπάρ τσάντα, σου βρήκαμε μόλις την ιδανική!

Η συγκεκριμένα τσάντα είναι πουγκί με χάντρες, έχει δυο διαφορετικές όψεις και μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ με όλα!

Η τιμή του είναι στα 19,99 ευρώ και σίγουρα τέτοια τσάντα δεν έχεις ξαναδεί ποτέ και πουθενά! Να είσαι σίγουρη πως θα κλέψεις όλα τα βλέμματα ειδικά άμα την συνδυάσεις με αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα από τα Stradivarius σε σούπερ τιμή!

Αυτή είναι η τσάντα από τα Stradivarius που την έχουν ερωτευτεί όλες οι γυναίκες

Stradivarius τσάντα