Με 89,95 ευρώ αγοράζεις στα Zara αυτές τις ιδιαίτερες δερμάτινες πλατφόρμες

Εσύ θα έδινες τόσα για αυτό το παπούτσι;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Με 89,95 ευρώ αγοράζεις στα Zara αυτές τις ιδιαίτερες δερμάτινες πλατφόρμες

Και όμως στα Zara θα βρεις ένα ζευγάρι δερμάτινες πλατφόρμες, οι οποίες κοστίζουν 89,95 ευρώ. Το κόψιμό τους και γενικά το στιλ τους, είναι πολύ στην μόδα και πολλές fashion bloggers έχουμε να τις φοράνε. Εσείς ωστόσο, θα τις αγοράζατε;

Πρόκειται για το δερμάτινο πέδιλο πλατφόρμα με καπιτονέ λουριά και στρογγυλή μύτη. Έχει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Μπορείτε να συνδυάσετε την πλατφόρμα με τζιν παντελόνι σε slim γραμμή και ύψος λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο, με φούστα, φόρεμα, ακόμη και με σορτσάκι για πιο casual εμφανίσεις.

Μάλιστα, εκτός από μαύρες βγαίνουν και σε ροζ και μπορούν άνετα και τέλεια να συνδυαστούν με αυτό το κιμονό φόρεμα που θα βρεις επίσης στη διαδικτυακή σελίδα των Zara και σε όλα τα φυσικά καταστήματα του.

Αυτές είναι οι ιδιαίτερες πλατφόρμες των Zara

  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 11 CM
  • 89,95

Zara δερμάτινες πλατφόρμες 89,95 ευρώ

Συνδύασε τις δερμάτινες πλατφόρμες σου με αυτό το φόρεμα

Τα Zara έχουν μοναδικά φορέματα, τα οποία καλύπτουν όλα τα γούστα. Από τα πιο σικάτα μέχρι τα πιο casual. Αυτό ωστόσο το φόρεμα που έρχεται σύντομα στα ράφια των καταστημάτων του, αλλά και στην επίσημη σελίδα τους, είναι συγκλονιστικό και πολλές γυναίκες θα το λατρέψουν.

Δεν είναι απαραίτητα καλοκαιρινό, αφού μπορεί να φορεθεί άνετα και τον Σεπτέμβρη που οι θερμοκρασίες ακόμη παραμένουν σχετικά υψηλές. Σε όλο αυτό βοηθάει και το ένα μανίκι που είναι μακρύ.

Πρόκειται λοιπόν, για το μίνι φόρεμα με λινό ύφασμα. Έχει ασύμμετρη λαιμόκοψη με τιράντες και ένα μακρύν μανίκι όπως είπαμε παραπάνω. Κλείνει στο πίσω μέρος με κρυφό φερμουάρ και ραφή. Κοστίζει μάλιστα, 29,95 ευρώ.

Επίσης, θα σου προτείναμε να το φορέσεις με αυτό το πέδιλο που είναι άκρως εκκεντρικό και θα κάνει όλα τα βλέμματα να πέσουν πάνω σου.

Zara μίνι φόρεμα λινό

TAGS