Για συγκλονιστικές εμφανίσεις το κιμονό του Zara με χάντρες

Το κομμάτι που θα απογειώσει την ντουλάπα σου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Για συγκλονιστικές εμφανίσεις το κιμονό του Zara με χάντρες

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στο online store του Zara, ανακαλύψαμε για εσένα το πιο στιλάτο κιμονό με χάντρες, το οποίο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να λείπει από την ντουλάπα σου για τη φετινή σεζόν!

Μετά το φόρεμα που σου προτείναμε για τις εμφανίσεις σου στο νησί, ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε ένα πιο επίσημο ρούχο το οποίο θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θες να φορέσεις.

Αυτό είναι το κιμονό από τα Zara

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα κομμάτι που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις σε μία επίσημη εμφάνισή σου.

Zara φόρεμα

Μπορείς να συνδυάσεις το κιμονό με αυτά τα πέδιλα με φτερά

Το καλοκαίρι δεν είναι μόνο ήλιος και παραλία - δες εδώ το νούμερα ένα καφτάνι για την θάλασσα - αλλά και nighlife! Αν θες να μην παίρνει τα μάτια του κανείς από πάνω σου πρέπει να εντάξεις στην γκαρνταρόμπα του Αυγούστου και συνεπώς στην βαλίτσα των διακοπών σου τα παρακάτω Zara πέδιλα.

Είναι παιχνιδιάρικα, βγαίνουν σε τρομερά μοδάτες αποχρώσεις κι από ότι ξέρουμε είναι και πολύ άνετα στο περπάτημα!

  • ΠΕΔΙΛΟ ΜΕ ΤΑΚΟΥΝΙ, ΛΕΠΤΑ ΛΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ ΦΤΕΡΑ. ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΣΜΕΝΗ ΜΥΤΗ. ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΜΕ ΑΓΚΡΑΦΑ ΣΤΗ ΜΠΑΡΕΤΑ ΤΟΥ ΑΣΤΡΑΓΑΛΟΥ.
  • AIRFIT®. ΣΥΝΘΕΤΙΚΟΣ ΕΥΚΑΜΠΤΟΣ ΠΑΤΟΣ ΑΦΡΟΥ ΑΠΟ ΛΑΤΕΞ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΕΣΗ.
  • ΥΨΟΣ ΤΑΚΟΥΝΙΟΥ: 10 CM
  • 69,95 EUR
  • 1366/810

Zara παπούτσια

Μπορείς, επίσης, να τα συνδυάσεις με ένα τζινάκι ή μια απλή φούστα και να τα φορέσεις και το απόγευμα για ένα χαλαρό καφέ στο νησί! Τέλος, ακόμα κι ένα εντελώς απλό φόρεμα να βάλεις από πάνω θα του δώσουν στιλ και άλλον αέρα! Επειδή πλησιάζει, όμως, ο 15 Αυγουστος και ξέρουμε πως είναι ένας αρκετά καλός λόγος για να τα αγοράσεις, σου βρήκαμε το πιο τέλειο φόρεμα - πάλι από τα Zara - για να τα συνδυάσεις.

TAGS