Μόνο με 39,95 ευρώ - Ξεπουλάει σαν τρελή στα Zara η γούνα με κουκούλα

Έχει κάνει πάταγο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μόνο με 39,95 ευρώ - Ξεπουλάει σαν τρελή στα Zara η γούνα με κουκούλα

Οι γούνες και φέτος είναι πολύ της μόδας. Είτε είναι καθημερινές, είτε για πιο βραδινές και επίσημες εμφανίσεις. Όπως και να έχει οι γυναίκες τις αγαπούν, καθώς αλλάζουν εντελώς το στιλ της εμφάνισης τους. Στα καταστήματα ένδυσης θα τις βρεις σε διάφορες τιμές, ωστόσο, αν θέλεις μια σχετικά οικονομική, στα Zara σου βρήκαμε την κατάλληλη.

Πρόκειται για το μπουφάν με κουκούλα και κορδόνια με μακρύ μανίκια. Διαθέτει τσέπες μπροστά με μεταλλικό φερμουάρ, και έχει τελειώματα με λάστιχο. Κλείνει στο μπροστινό μέρος με φερμουάρ.

Είναι πολύ ζεστή και μπορείς να την φορέσεις ακόμη και σε μια εξόρμηση σου όταν πέσουν τα πρώτα χιόνια. Μην την φορέσεις όμως σε βραδινή σου έξοδο για ποτό, αφού είναι πιο απλή και καθημερινή. Αν θέλεις ένα πανωφόρι για πιο καλό, προτείνουμε να φορέσεις αυτό το παλτό γούνα που βγαίνει σε μπεζ χρώμα.

Αυτή είναι η γούνα με κουκούλα των Zara

  • 39,95 EUR
  • Χρώμα Ταμπά | 6318/223

Zara γούνα με κουκούλα

Αν δεν σ' αρέσουν οι γούνες τότε τσέκαρε αυτό το σούπερ χοντρό μπουφάν

Αν δεν βρεις το μπουφάν που κοστίζει μόλις 20 ευρώ, υπάρχει και ένα άλλο φουλ ζεστό και χοντρό που επίσης βρίσκεται σε 35% έκπτωση. Βγαίνει μάλιστα σε δυο διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις. Σε κλασικό μαύρο, αλλά και σε χακί.

Πρόκειται για το μπουφάν με όρθιο γιακά με κρυφή κουκούλα στο εσωτερικό του που προσαρμόζεται με ελαστικά κορδόνια και stopper. Διαθέτει μακριά μανίκια που καταλήγουν σε ελαστική μανσέτα, αλλά και πλαινές τσέπες με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Επίσης, το κάτω μέρος έχει ρυθμιζόμενο λάστιχο και stopper. Κλείνει μπροστά με φερμουάρ και κουμπιά.

Το εν λόγω μπουφάν είναι τέλειο να φορεθεί και στα χιόνια, αν πάτε καμία εκδρομή σε κάποιον χειμερινό προορισμό, αλλά και για να το φορέσετε τώρα που πιάνουν για τα καλά τα κρύα.

  • Από 49,95 EUR μόνο 29,99 EUR-35%
  • Χρώμα Χακί | 4369/247

Zara χοντρό μπουφάν σε έκπτωση

TAGS