Το πιο κουλ παλτό - γούνα στα Zara μόλις με 50 ευρώ

Μπορείς να το φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το πιο κουλ παλτό - γούνα στα Zara μόλις με 50 ευρώ

Ο χειμώνας φτάνει για τα καλά και ήρθε ο καιρός να βγάλουμε τα χοντρά πανωφόρια, να τα καθαρίσουμε και να τα κρεμάσουμε στις ντουλάπες. Για εσένα ωστόσο, που θέλεις να ανανεωθείς και να αγοράσεις κάτι καινούργιο, στα Zara θα βρεις το κατάλληλο.

Στη νέα συλλογή της αγαπημένης αλυσίδας θα βρεις ένα παλτό - γούνα με γιακά με πέτα και μακρύ μανίκι. Διαθέτει κρυφές πλαϊνές τσέπες στην ραφή και κλείνει μπροστά με κουμπιά.

Το εν λόγω παλτό που βγαίνει σε μπεζ χρώμα, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως και το βράδυ. Σε μια βόλτα για ψώνια, για φαγητό, για χαλαρό ποτό, αλλά και με κατάλληλους συνδυασμούς για την έξοδο σας με την παρέα σε ένα κλαμπάκι.

Για τις πιο χαλαρές σας βόλτες, πρωινές κυρίως ρίξτε το παλτό πάνω από αυτό το καθημερινό και πάμφθηνο μαύρο φόρεμα.

Αυτό είναι το παλτό - γούνα των Zara

  • 49,95 EUR
  • Χρώμα Μπεζ

παλτό - γούνα στα Zara  με 50 ευρώ

Συνδύασε την με αυτό το σικάτο φόρεμα που κοστίζει 10 ευρώ

Στα Zara σου βρήκαμε επίσης, το πιο σικάτο φόρεμα, το οποίο μπορείς να φοράς όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι σε ίσια γραμμή, βγαίνει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα και θα το αγαπήσεις. Όχι μόνο λόγω σχεδίου και εφαρμογής, αλλά και λόγω της αδιανόητα χαμηλής τιμής.

Πρόκειται λοιπόν για το αμάνικο μίντι φόρεμα με όρθιο γιακά. Βγαίνει σε μπέζ, κόκκινο, μαύρο και μπλε χρώμα, για να διαλέξεις το αγαπημένο σου. Ανάλογα με τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις μπορείς να το φορέσεις σε κάθε περίπτωση. Από την δουλειά, μέχρι για τα ψώνια ή τον καφέ σου, ακόμη και το βράδυ για ένα χαλαρό ποτάκι.

Για παράδειγμα με ένα ζευγάρι sneakers και ένα πουλοβεράκι από πάνω ή πουκάμισο είναι το πιο στιλάτο look για μια χαλαρή βόλτα. Αν θέλεις να το φορέσεις βράδυ, συνδύασε το με μποτάκια μαύρα όπως αυτά τα φουλ οικονομικά, ένα τσαντάκι, σακάκι στους ώμους και έτοιμη.

9,95 EUR

φόρεμα με 9,95 ευρώ στα Zara

TAGS