Η Κατερίνα Καινούγριου απογειώνει την πιο hot τάση του χειμώνα!

Τα twin sets που θα φοράς από εδώ και πέρα...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Κατερίνα Καινούγριου απογειώνει την πιο hot τάση του χειμώνα!

Εδώ και χρόνια οι κομψές γυναίκες ανά τον κόσμο συνήθιζαν να σετάρουν το top με το bottom τους, δημιουργώντας ένα safe αποτέλεσμα στο look τους που ήταν και άκρως στυλάτο. To ίδιο κάνει και η πανέμορφη Κατερίνα Καινούργιου, δείχνοντας ιδιαίτερη αγάπη στα twin sets σε όλες τους τις μοδάτες εκδοχές.

Κατερίνα Καινούργιου με twin set

Η λογική των co-ords (από το αγγλικό "co-ordinate" που σημαίνει "συνδυάζω") ή αλλιώς twin sets και ελληνιστί "σετ ρούχων" είναι να φορέσεις κάτι κομψό και στυλάτο χωρίς να προβληματιστείς καθόλου.

Κατερίνα Καινούργιου με twin set

Δεν είναι τυχαίο πως οι αγαπημένες μας celebrities αλλά και οι μεγαλύτερες fashion influencers έχουν ήδη υιοθετήσει την τάση, χαρίζοντάς μας stylish εικόνες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Κατερίνα προτιμά tweed, σατέν αλλά και μάλλινα σύνολα με φούστες (μίνι ή μάξι) και παντελόνια, που απογειώνουν κάθε της εμφάνιση.

Κατερίνα Καινούργιου με twin set

Ένα πολυχρηστικό outfit

Ο λόγος που η τάση των co-ord είναι τόσο ελκυστική ανά τους αιώνες και σχεδιαστές και influencers τα λατρεύουν είναι η πολυχρηστικότητά τους. Είναι ένα outfit ιδιαίτερα δημοφιλές για όλες τις εποχές, πολύ βολικό και ευκολοφόρετο, αφού δεν χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάσεις με τους συνδυασμούς.

Κατερίνα Καινούργιου με twin set

Μάλιστα στα συν του μπορείς να προσθέσεις το γεγονός ότι μπορείς να απομονώσεις κάθε κομμάτι και να το φορέσεις με διαφορετικά ρούχα από την ντουλάπα σου, δημιουργώντας άπειρες εμφανίσεις.

Κατερίνα Καινούργιου με twin set

Πέρα από αυτό η ευκολία που προσφέρει είναι μεγάλη, ενώ θα ολοκληρώσεις μια μοδάτη εμφάνιση με αξεσουάρ και παπούτσια. Πάρε ιδέες από τις εμφανίσεις της Κατερίνας και βγες στους δρόμους της πόλης ως άλλη... fashion influencer!