Co-ords: Η τάση που απαντά στο δίλημμα "τι να φορέσω σήμερα;"

Τα καλοκαιρινά σετ είναι ό,τι πιο βολικό και άνετο για καθημερινές εμφανίσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Co-ords: Η τάση που απαντά στο δίλημμα

Εδώ και χρόνια -γιατί η μόδα κάνει κύκλους, και αυτό είναι το spicy στοιχείο της- οι κομψές γυναίκες ανά τον κόσμο συνήθιζαν να σετάρουν το top με το bottom τους, δημιουργώντας ένα safe αποτέλεσμα στο look τους που ήταν και άκρως στυλάτο. Αυτή είναι, λοιπόν, και σήμερα η λογική των co-ords (από το αγγλικό "co-ordinate" που σημαίνει "συνδυάζω") ή αλλιώς twin sets και ελληνιστί "σετ ρούχων": Να φορέσεις κάτι κομψό και στυλάτο χωρίς να προβληματιστείς καθόλου.

co-ord-prints

Με μόνο μία κίνηση θα είσαι καλοντυμένη και φυσικά to-the-point. Συνήθως τα σετάκια κυκλοφορούν σε πολλά και διαφορετικά σχέδια και χρώματα (δες εδώ τις τάσεις S/S2021), αποτελούμενα από ένα top και φούστα, παντελόνι ή σορτς (δες εδώ τα 6 must-have του Zara). Τα μπλουζάκια μάλιστα μπορεί να είναι midriff ή crop cut-out ή bralette, προκειμένου να αναδειχτούν καλύτερα και τα κάτω μέρη του συνόλου.

co-ord καρό

Ένα πολυχρηστικό outfit

Ο λόγος που η τάση των co-ord είναι τόσο ελκυστική ανά τους αιώνες και σχεδιαστές και influencers τα λατρεύουν είναι η πολυχρηστικότητά τους. Είναι ένα outfit ιδιαίτερα δημοφιλές για τους καλοκαιρινούς μήνες, αφού είναι δροσερό και φοριέται εύκολα από την παραλία μέχρι το βράδυ για ποτό.

Μάλιστα στα συν του μπορείς να προσθέσεις το γεγονός ότι μπορείς να απομονώσεις κάθε κομμάτι και να το φορέσεις με διαφορετικά ρούχα από την ντουλάπα σου, δημιουργώντας άπειρες εμφανίσεις. Πέρα από αυτό η ευκολία που προσφέρει είναι μεγάλη, αφού δεν χρειάζεται να σκαρφιστείς συνδυασμούς, ενώ θα ολοκληρώσεις μια μοδάτη εμφάνιση με αξεσουάρ και παπούτσια.

co-ord floral

Τι είναι στη μόδα φέτος

Φέτος το καλοκαίρι τσέκαρε τι πρέπει να αποκτήσεις από συνολάκια, για να βγάλεις τη σεζόν με το... κεφάλι ψηλά αλλά και χωρίς να... φουλάρεις τη βαλίτσα των διακοπών σου!

  • Μεγάλα εμπριμέ μοτίβα και εξωτικά prints.
  • Φωτεινά χρώματα & παστέλ συνδυασμοί.
  • Μονοχρωμίες με ασπρόμαυρο σε καρό ή ριγέ.
  • Tie-dye denim σε σορτς και top.
  • Λινό playsuit με cut-outs στην κοιλιά ή την πλάτη.
  • Μάξι boho φούστα (δες τις καλύτερες επιλογές σε maxi φούστες από το Zara) με αντίστοιχο μαντίλι δεμένο στο στήθος σαν top.

co-ord εμπριμέ