Super τιμή - Μαύρη μπότα over the knee στα Zara με μόνο 19,99 ευρώ

Τρέξε να προλάβεις! Μέχρι στιγμής έχει νούμερα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super τιμή - Μαύρη μπότα over the knee στα Zara με μόνο 19,99 ευρώ

Ασύλληπτες εκπτώσεις θα βρεις και στα παπούτσια των Zara είτε αυτά είναι αθλητικά ή μπότες είτε γόβες ή μποτάκια. Μετά τα τέλεια sneakers που βρήκαμε τα οποία κοστίζουν μόλις 9,99 ευρώ, σου προτείνουμε να βάλεις στην παπουτσοθήκη σου, αυτές τις μοναδικές over the knee μπότες που έχουν 45% έκπτωση.

Μπορεί οι over the knee μπότες να μην είναι στο top 3 των trend, ωστόσο, παραμένουν αγαπημένο κομμάτι των γυναικών, αφού με το κατάλληλο φόρεμα ή φούστα μπορούν να δώσουν μια πιο stylish λεπτομέρεια στην εμφάνιση σου.

Αυτές είναι οι over the knee μπότες από τα Zara

Πρόκειται λοιπόν για την ίσια ψηλή μπότα με στενή γάμπα. Έχει μυτερό τελείωμα με στρόγγυλη μύτη, ενώ κλείνει με φερμουάρ στο εσωτερικό μέρος. Μάλιστα, διαθέτει συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού με λάτεξ που είναι σχεδιασμένος να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

  • ΜΑΥΡΟ | 3024/810
  • Από 39,95 EUR -45% μόνο με 19,99 EUR

Μαύρη μπότα over the knee Zara 19,99 ευρώ

Συνδύασε τις μπότες με αυτό το μαύρο φόρεμα για πιο extreme εμφανίσεις

Αφού σου προτείναμε τα πιο δυνατά κομμάτια που μπορείς να βρεις στα εκπτωτικά του Zara, ήρθε η ώρα να ενισχύσεις τη συλλογή σου με το πιο must little black drss που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο online store της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων.

Ένα μαύρο φόρεμα άλλωστε είναι πάντα χρήσιμο σε μία γυναικεία ντουλάπα, καθώς μπορεί να συνδυαστεί με πολλά αξεσουάρ.

Εμείς μόλις το είδαμε τρέξαμε να το αγοράσουμε και θα σου προτείναμε να κάνεις κι εσύ το ίδιο μιας και πρόκειται για ένα ρούχο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση κάθε φορά που δε θα μπορείς να αποφασίσεις τι θέλεις να φορέσεις.

  • Φόρεμα με ίσιο ντεκολτέ και λεπτές τιράντες
  • Λεπτομέρεια σούρα στο πλάι της μέσης
  • Σκίσιμο στο κάτω μέρος
  • Κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή
  • Τιμή: 25,99€

Zara φόρεμα

TAGS