Ποια είναι τα transparent sneakers που θα φοράμε την άνοιξη;

Αποτελούν μεγάλη (και στυλάτη) τάση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποια είναι τα transparent sneakers που θα φοράμε την άνοιξη;

Φαντάσου διαφάνεια στα αθλητικά σου παπούτσια και transaparency λεπτομέρειες που δημιουργούν μια εικόνα σούπερ μοντέρνα και... εκκεντρική. Οι διεθνείς σχεδιαστές απογειώνουν γενικότερα τα τελευταία 2 χρόνια τα sneakers, παρουσιάζοντας στις πασαρέλες κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τόσο με αθλητικά σύνολα όσο και με... βραδινά φορέματα.

Μία από τις μεγαλύτερες, λοιπόν, τάσεις της άνοιξης (δες εδώ τα βασικά S/S 2022 trends) είναι τα αθλητικά με διαφάνεια, που λάνσαραν οι Dior, Loewe, Louis Vuitton και Maison Margiela, απογειώνοντας το athleisure style με την transparent τάση που έρχεται να κυριαρχήσει στα sneakers της νέας σεζόν.

dior

Dior

Βέβαια όλες οι ενημερωμένες fashionistas θυμούνται καλά ότι οι διαφάνεια δεν είναι καινούργια τάση στη μόδα, καθώς ποια δεν θυμάται τις γόβες αλλά και τα mules ή τα μποτάκια που φόρεσε η Kim Kardashian και έκλεψε τις εντυπώσεις! Tα περίφημα clear heels που ακόμα καλά κρατούν και φοριούνται χειμώνα-καλοκαίρι αποτέλεσαν την έμπνευση για τα sneakers, που αποκτούν διάφανες λεπτομέρειες και στηρίζουν απόλυτα τόσο το casual όσο και το athleisure style.

sneakers

Louis Vuitton

H διαφάνεια δημιουργείται από ελαστικό πλαστικό ή καουτσούκ, δίχτυ ή ακόμη και πολυουρεθάνη και σχηματίζει edgy σχέδια στο αθλητικό, που απογειώνει το στυλ και γίνεται απαραίτητο στοιχείο για ένα μοντέρνο look.

Πώς θα τα συνδυάσεις

Μην είσαι διστακτική και υιοθέτησε την τάση αυτή την άνοιξη, επιλέγοντας ένα σχέδιο της αρεσκείας σου, που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν. Πώς θα τα φορέσεις; Με ρομαντικά φορέματα, αέρινες φούστες, cargo 90s παντελόνια και φυσικά denims, αφήνοντάς τα να κάνουν δήλωση μόδας.

sneakers

Maison Margiela

Αν πάλι θέλεις να κάνεις... ακόμα περισσότερη εντύπωση, τότε δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα ζευγάρι κάλτσες σε έντονο χρώμα ή με bold σχέδια και να τις αφήσεις να φανούν, δημιουργώντας ένα μοδάτο και φυσικά διαφορετικό look από τα συνηθισμένα.

Σε κάθε περίπτωση θα τα βάλεις και στην προπόνησή σου, αφού προσφέρουν άνεση, ενώ αποτελούν το ιδανικό ζευγάρι για να κάνεις σπορ... κάνοντας εντύπωση! Θέλεις τίποτα καλύτερο από αυτό;

sneakers

Off White