Τη βλέπεις παντού στο Instagram - Η φούξια ολόσωμη φόρμα των H&M που θα βάλουν μόνο οι τολμηρές

Δεν γίνεται να τη χάσεις!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τη βλέπεις παντού στο Instagram -  Η φούξια ολόσωμη φόρμα των H&M που θα βάλουν μόνο οι τολμηρές

Μία βόλτα στο Instagram να κάνεις και βλέπεις παντού τα απόλυτα fashion icons να εμφανίζονται με ολόσωμες φόρμες σε έντονα χρώματα που σε βγάζουν από τα καθιερωμένα και σε κάνουν να δοκιμάσεις κάτι πολύ διαφορετικό πάνω σου.

Ένα αντίστοιχο κομμάτι βρήκαμε λοιπόν και στη νέα συλλογή ρούχων του H&M, μία υπέροχη ροζ ολόσωμη φόρμα που μπορεί να φορεθεί κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ αξίζεις να ρίξεις μια ματιά και σε αυτό το υπέροχο φόρεμα με ανοιχτή πλάτη από τα H&M (δες το εδώ).

Η ολόσωμη φόρμα από τα H&M

Με το που την είδαμε εννοείται πως κάναμε αμέσως την παραγγελία! Καλό θα ήταν λοιπόν να το κάνεις κι εσύ και μάλιστα να βιαστείς καθώς το συγκεκριμένο κομμάτι πολύ σύντομα θα ξεπουλήσει, ενώ αν είσαι πιο συντηρητική με τα χρώματα που επιλέγεις, βγαίνει και σε μαύρο..

Ολόσωμο κορμάκι από χοντρό ζέρσεϊ με ύφανση ριμπ, με όρθιο γιακά και φερμουάρ στο επάνω μέρος.

Τιμή: 14,99€

H&M ολόσωμη φόρμα

Φόρεσε την ολόσωμη φόρμα με αυτά τα δερμάτινα μποτάκια

Μπορεί να πλησιάζει σιγά σιγά η Άνοιξη, ωστόσο ο χειμώνας είναι ακόμα εδώ και προλαβαίνουμε να τρέξουμε στα μαγαζιά και να κάνουμε τις τελευταίες χειμωνιάτικες αγορές μας.

Μια από αυτές είναι φυσικά ένα ζευγάρι μποτάκια. Σίγουρα αν έχετε κοιτάξει δεξιά και αριστερά, έχετε δει ένα συγκεκριμένο ζευγάρι μποτάκια που είναι ξεκάθαρα η τελευταία τάση της μόδας.

Εμείς ψάξαμε και τα βρήκαμε στα H&M, σε πολύ καλή μάλιστα τιμή. Είναι μποτάκια τα οποία είναι αρκετά άνετα, τα φοράς πολύ εύκολα από το πρωί μέχρι το βράδυ, ενώ συνδυάζονται τόσο με παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα.

Είναι χοντρόσολα και έτσι σου χαρίζουν μερικούς πόντους στο ύψος και η τιμή τους ανέρχεται στα 49,99 ευρώ, για αυτό τρέξε να τα αγοράσεις γιατί πολύ σύντομα θα γίνουν sold out, όπως και αυτές εδώ οι απίθανες γόβες.

  • Μποτάκια Chelsea με λάστιχο στα πλάγια και θηλιά μπροστά και πίσω.
  • Εσωτερική επένδυση από δερματίνη, ζέρσεϊ πάτος και χοντρή σόλα με ραβδώσεις.
  • Τακούνι 6 εκ.

μποτάκια h&m

TAGS