ZARA: Έχουν έκπτωση 45% και εξαντλήθηκαν! Τα νούμερο 1 trend τρακτερωτά μποτάκια επανακυκλοφορούν

Πολύ σύντομα θα είναι προς πώληση! Μην τα χάσετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ZARA: Έχουν έκπτωση 45% και εξαντλήθηκαν! Τα νούμερο 1 trend τρακτερωτά μποτάκια επανακυκλοφορούν

Τα Zara συνεχίζουν τις προσφορές τους σε αρκετά χειμερινά κομμάτια τους με αποτέλεσμα να επικρατεί πανικός στα καταστήματα τους. Μπορεί να έχει μπει Άνοιξη, ωστόσο, η κακοκαιρία και οι χαμηλές θερμοκρασίας κάνουν τις γυναίκες να συνεχίζουν τις αγορές τους σε χοντρά ρούχα, μπότες κλπ.

Η γνωστή αλυσίδα λοιπόν, έβαλε -45% έκπτωση στα μποτάκια που ήταν αλλά και είναι νούμερο ένα trend για φέτος. Βέβαια, λογικό ήταν ξεπουλήσουν και να εξαφανιστούν από παντού. Ωστόσο, επανακυκλοφορούν λόγω της μεγάλης ζήτησης και πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμα.

Πρόκειται για το ίσιο δερμάτινο μποτάκια με λεπτομέρεια λάστιχα στα πλάγια. Διαθέτει θηλιές μπροστά και πίσω, αλλά και οδοντωτή τρακτερωτή σόλα.

Μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρες, αλλά και στα χιόνια. Μάλιστα, μπορούν να συνδυαστούν και για μια βραδινή έξοδο, με φόρεμα όπως αυτό εδώ.

Αυτά είναι τα τρακτετωρά μποτάκια των Zara

  • ΜΑΥΡΟ | 2172/810
  • Από 69,95 EUR -45% μόνο με 35,99 EUR
  • ΥΨΟΣ ΣΟΛΑΣ: 5 CM

Zara τρακτερωτό δερμάτινο μποτάκι

Τρακτερωτό μποτάκι Zara

Συνδύασε τα μποτάκια με αυτό το τζιν παντελόνι που έχει ξεπουλήσει

Οι προσφορές μπορεί να τελείωσαν, ωστόσο, στα Zara μπορείς ακόμη να βρεις ορισμένα εκπτωτικά κομμάτια. Όπως αυτό το τζιν παντελόνι που σου βρήκαμε που είναι το αγαπημένο των γυναικών, το φοράνε όλες σίγουρα μπορεί και εσύ να το έχεις στην γκαρνταρόμπα σου.

Πρόκειται για το τζιν παντελόνι από ελαφρύ ελαστικό ύφασμα με πέντε τσέπες. Έχει στρίφωμα με τελείωμα στο ύψος του αστραγάλου, αλλά και κλείσιμο μπροστά με φερμουάρ και μεταλλικό κουμπί.

Μπορεί να φορεθεί άνετα όλες τις ώρες τις ημέρας, από το πρωί έως και το βράδυ. Συνδυάζεται τέλεια με πουκάμισο, φούτερ, τοπ αλλά και t-shirt. Όσον αφορά τα παπούτσια, μπορεί άνετα να συνδυαστεί και με αυτά τα συναρπαστικά πέδιλα που θα βρεις επίσης στα Zara

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ | 6045/332
  • Από 25,95 EUR -45% μόνο 12,99 EUR

Zara jean slim

Zara τζιν παντελόνι

TAGS