Θα σε δείχνει πετσί και κόκκαλο - Το φόρεμα των Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Το χρειάζεσαι επειγόντως

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θα σε δείχνει πετσί και κόκκαλο - Το φόρεμα των Zara που έχει γίνει ανάρπαστο

Από την νέα συλλογή των Zara βρήκαμε το απόλυτο μαύρο φόρεμα το οποίο προλαβαίνεις άνετα να το φορέσεις μέχρι να τελειώσει ο χειμώνας, μιας και δεν είναι τόσο χοντρό το ύφασμά του.

Το συγκεκριμένο λοιπόν είναι μαύρο, πλεκτό, με ψηλό λαιμό και μακριά μανίκια και αγκαλιάζει τέλεια το σώμα. Μπορείς να το ταιριάξεις τέλεια με ankle boots -όπως αυτό εδώ- ή ψηλές μπότες ακόμα όμως και με ένα ζευγάρι κομψά σνίκερ. Μπορεί να φορεθεί σε όλα τα μέρη, τόσο πρωί όσο και βράδυ, αναλόγως με το παλτό και τα παπούτσια που θα διαλέξεις, ωστόσο και στις δύο περιπτώσεις υποστηρίζεται τέλεια.

Κοστίζει 39, 95 ευρώ για αυτό τρέξε να το προλάβεις γιατί σίγουρα πολύ σύντομα θα γίνει καπνός!

Μαύρο κολλητό φόρεμα από τα Zara

  • Φόρεμα με όρθιο γιακά και μακρύ μανίκι puff.
  • Λεπτομέρεια ανοίγματα στα πλάγια της μέσης.
  • ΜΑΥΡΟ | 6873/153
  • 39,95 EUR

Μαύρο κολλητό φόρεμα από τα Zara

Μπορείς να συνδυάσεις τέλεια το φόρεμα με το παλτό των ZARA που κοστίζει 29,95 ευρώ και βγαίνει σε 6 χρώματα

Στα Zara υπάρχει ένα παλτό το οποίο με το που βγήκε στα καταστήματα και στο sites της αλυσίδας ξεπούλησε όχι μόνο λόγω του ότι ήταν ένα κλασικό παλτό που ταιριάζει με όλα, αλλά και λόγω της απίστευτης τιμής του, αφού κοστίζει μόλις 29.95 ευρώ.

Πρόκειται για το ανοιχτό παλτό με πέτο στο γιακά και μακρύ μανίκι. Αν μάλιστα νομίζετε ότι δεν έχει τσέπες κάνετε λάθος, καθώς είναι... κρυφές. Βγαίνει σε 6 διαφορετικά χρώματα για να διαλέξεις.

Μπορεί άνετα να φορεθεί από νωρίς το πρωί, έως το βράδυ για μια βόλτα για κοκτέιλ με παρέα. Μάλιστα, ταιριάζει απίστευτα και με αυτές τις μπότες που έχουν σούπερ έκπτωση, αν θέλεις να δημιουργήσει ένα πιο στιλάτο look.

  • 5070/626
  • 29,95 EUR

Παλτό Zara

Παλτό με πέτο Zara