Βγαίνει σε 14 χρώματα και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ - Το ψηλόμεσο παντελόνι Zara που κάνει σαματά

Είναι στην κατηγορία με τα trends για φέτος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βγαίνει σε 14 χρώματα και κοστίζει κάτω από 30 ευρώ - Το ψηλόμεσο παντελόνι Zara που κάνει σαματά

Στη συλλογή των Zara θα βρεις πολλά trend, όπως για παράδειγμα αυτή την φούστα που... κρύβει μια έκπληξη στο εσωτερικό της. Επίσης, και ένα πολύ εντυπωσιακό και σικάτο παντελόνι, το οποίο μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες της ημέρας, ενώ θα δείχνει τα πόδια σου πολύ ωραία.

Πρόκειται για το ψηλόμεσο παντελόνι σωλήνα με τονισμένες ραφές. Έχει μπροστινές τσέπες με ρέλι, ενώ κλείνει μπροστά με φερμουάρ, εσωτερικό κουμπί και μεταλλική κόπιτσα. Βγαίνει μάλιστα σε 14 διαφορετικά χρώματα. Συγκεκριμένα, λευκό, μαύρο, σπασμένο λευκό, μπλε ανοιχτό, ταμπά, πράσινο, ροζ τσιχλόφουσκα, δαμασκηνί ανοιχτό, ροζ, κοραλλί, μέντα, γκρι ανοιχτό, μπλε ανοιχτό και πολύχρωμο.

Μπορεί να φορεθεί μάλιστα - ΠΑΝΤΑ με τους κατάλληλους συνδυασμούς - και σε μια βάφτιση αν είσαι καλεσμένη. Στο γραφείο, αλλά και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού.

Αυτό είναι το ψηλόμεσο κρουαζέ παντελόνι των Ζαρα

  • ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ | 7901/432
  • 25,95 EUR

ZARA ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΠΛΕ

ZARA ΨΗΛΟΜΕΣΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΜΠΛΕ ΑΝΟΙΧΤΟ

Συνδύασε το άψογα με αυτή την σικάτη μπλούζα επίσης από τα Zara

Πρόκειται για την αμάνικη μπλούζα με στρόγγυλη λαιμόκοψη. Έχει λεπτομέρεια απλικέ ασορτί κροσέ απλικέ και κόσμημα. Ταιριάζει τέλεια με όλα τα χρώματα του παντελονιού καθώς είναι λευκή και το ύφασμα της συνδυάζεται πανεύκολα.

  • ΛΕΥΚΟ | 5070/155
  • 17,95 EUR

ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΡΟΣΕ ΜΕ ΚΟΣΜΗΜΑ ZARA

Και με αυτά τα mules

Στα Zara σου βρήκαμε τα παπούτσια που φοράνε πολλές fashion experts, όπως για παράδειγμα η Βίκυ Καγιά. Πρόκειται για ένα ζευγάρι mules που μπορούν να φορεθούν άνετα με πολλά από τα ρούχα σου από το πρωί έως και νωρίς το βράδυ.

Μιλάμε για το ίσιο παπούτσι τύπου mule με λεπτομέρεια με φιόγκο στο μπροστινό μέρος και μυτερό τελείωμα. Διαθέτει και συνθετικό εύκαμπτο πάτος αφρού από λάτεξ που είναι σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ ZARA

ZARA MULE ΜΕ ΦΙΟΓΚΟ

Τέτοιου στιλ παπούτσια λοιπόν, φοράει και η Βίκυ Καγιά, όπως μας έχει δείξει μέσα από αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, μας έχει δώσει και ιδέες για το πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε.

Αν ακολουθείς όλα όσα είναι trends, τότε δες και αυτό το πέδιλο που ξεπουλάει από όλα τα καταστήματα των Zara.

TAGS