Φόρεμα πολλών... χρήσεων στα Zara - Φοριέται στον καφέ, στη θάλασσα αλλά και στο ποτό

Κοστίζει 49,95 ευρώ και έχει και δικό του τσαντάκι

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φόρεμα πολλών... χρήσεων στα Zara - Φοριέται στον καφέ, στη θάλασσα αλλά και στο ποτό

Στη νέα συλλογή των Zara τα καλοκαιρινά κομμάτια και κυρίως τα φορέματα είναι φανταστικά. Επικρατεί πολύ το λευκό χρώμα αλλά και το print. Μάξι, μίντι, μίνι, αέρια, στενά και όχι μόνο θα σου "κλέψουν" την καρδιά φέτος το καλοκαίρι. Μην μιλήσω για τις τιμές... αφού μπορείς να βρεις πολύ οικονομικά ρούχα.

Εμείς λατρέψαμε το μίντι φόρεμα με γιακά και μακρύ μανίκι. Έχει διάτρητα κεντήματα, ενώ κλείνει μπροστά με κουμπιά. Μάλιστα, έχει και το δικό του μικρό τσαντάκι.

Το εν λόγω φόρεμα μπορείς να το φορέσεις για έναν χαλαρό καλοκαιρινό καφέ, στη θάλασσα με ένα μαγιό από μέσα - όπως το ανάποδο που είναι hot trend φέτος - αλλά και το βράδυ για χαλαρό ποτάκι. Επίσης γιατί όχι και σε μια βάφτιση με ένα ωραίο πέδιλο και μια πιο σικάτη ζώνη.

Να σημειωθεί μάλιστα, πως το φόρεμα αυτό μπορεί να σου κρύψει τυχόν παραπανίσια κιλάκια, αφού είναι αέρινο και αν θέλεις μπορείς να κλείσεις με τα κουμπιά το άνοιγμα στο πόδι.

Αυτό είναι το φόρεμα των Zara

  • ΛΕΥΚΟ | 3663/914
  • 49,95 EUR

Zara φόρεμα με κεντήματα

ΦΟΡΕΜΑ ΜΕ ΔΙΑΤΡΗΤΑ ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑΚΙ Zara

Για ποτό συνδύασε το με αυτή την τσάντα ώμου

Μια γρήγορη αναζήτηση αρκεί για να βρείτε αυτό ακριβώς που επιθυμείτε από το online store των Zara. Έτσι, μετά από αρκετό ψάξιμο εμείς έχουμε να σας προτείνουμε την πιο ιδανική τσάντα ώμου η οποία μπορεί να συνδυαστεί πολύ εύκολα ενώ θα φαίνεστε πιο σικ από ποτέ.

Πιο συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω είναι μια τσάντα ώμου με μεταλλική λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Μάλιστα, μπορείτε να την βρείτε σε δύο χρώματα σε πράσινο και μαύρο ενώ έχει λουρί ώμου και κλείσιμο με φερμουάρ.

Η αλήθεια είναι πως υπάρχουν τρόποι στο να την συνδυάσετε, ωστόσο θα ταίριαζε περισσότερο με ένα απόλυτο βραδινό σύνολο. (Δείτε εδώ το απόλυτο μαύρο φόρεμα από τα Stradivarius)

  • Μαύρο - 6086/910
  • Πράσινο - 6086/910
  • 25,95 EUR

Zara αγορά τσάντας

Τσάντα από τα Zara

Zara - Τσάντα ώμου

Αγορά τσάντας από τα Zara

TAGS