Πανζουρλισμός με αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Zara - Ειδικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες δείχνει φοβερά

Είναι σε στυλ lingerie και είναι συγκλονιστικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πανζουρλισμός με αυτό το κόκκινο φόρεμα από τα Zara - Ειδικά στις μαυρισμένες επιδερμίδες δείχνει φοβερά

Το καλοκαίρι έχει μπει για αυτό και πολλοί από εμάς έχουμε ήδη ξεκινήσει τα μπάνια μας στην θάλασσα κι έχουμε ήδη μαυρίσει. Για αυτό κι εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα φοβερό φόρεμα από τα Zara, το οποίο αναδεικνύει και τονίζει τέλεια το μαύρισμα και το ηλιοκαμένο χρώμα.

Το συγκεκριμένο είναι κατακόκκινο και μακρύ, σε στυλ lingerie και λινό και με τιράντες στους ώμους. Είναι άκρως συγκλονιστικό και είναι ότι πρέπει για τις βραδινές σου εξόδους. Μπορείς να το συνδυάσεις υπέροχα με ένα ζευγάρι ψιλοτάκουνα πέδιλα και ένα βραδινό μικρό τσαντάκι (όπως για παράδειγμα αυτό εδώ που έχει προκαλέσει πανικό) και έχεις δημιουργήσει το απόλυτο outfit που θα τραβήξει σε δευτερόλεπτα όλα τα βλέμματα όπου κι αν πας.

Μάλιστα, βρίσκεται και σε πολύ οικονομική τιμή, καθώς μπορείς να το κάνεις δικό σου μόνο με 25,95 ευρώ!

ΦΟΡΕΜΑ ΣΕ ΣΤΥΛ LINGERIE ΜΕ ΛΙΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ZARA

  • Φόρεμα από σύμμεικτο ύφασμα με λινό.
  • V ντεκολτέ και λεπτές ρυθμιζόμενες τιράντες.
  • Κλείσιμο στην πλάτη με ασορτί φοδραρισμένα κουμπιά.
  • ΚΟΚΚΙΝΟ / ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ | 1618/025
  • 25,95 EUR

zara φόρεμα κόκκινο

Απίθανο όμως είναι κι αυτό εδώ το φόρεμα

Η θερμοκρασία ανεβαίνει επικίνδυνα (δείτε εδώ την πρόγνωση για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος) και ήρθε η στιγμή νομίζω να "πετάξεις" από την ντουλάπα σου τα παντελόνια και τις μπλούζες. Ποιο είναι το νούμερο 1 fashion item του καλοκαιριού; Μα φυσικά τα φορέματα.

Αν θα είναι girly ή sexy όσα θα φορέσεις είναι καθαρά δική σου επιλογή, το μόνο σίγουρο είναι πως τα φορέματα είναι πολύ άνετα για τις περισσότερες ώρες της ημέρας που τρέχεις από το πρωί έως και το βράδυ σε δουλειές και είσαι στον δρόμο.

Επίσης, πολύ σημαντικό για εμάς τις κοπέλες. Τα φορέματα προσαρμόζονται εύκολα στην καθημερινότητά μας. Τι εννοώ με αυτό; Μπορεί να φορέσεις ένα μαύρο μίνι (σαν το παρακάτω που θα σου προτείνουμε) το πρωί με sneakers ή φλατ πέδιλα και μια απλή τσαντούλα και μπορείς εύκολα το ίδιο φόρεμα αλλάζοντας τα παπούτσια, τα αξεσουάρ και το μακιγιάζ να το κάνεις ένα τέλειο σύνολο για μια βραδινή έξοδο.

Στα καταστήματα Zara, λοιπόν, αυτή την περίοδο έχει κάποιες προσφορές και δεν θα μπορούσαμε να μην σου... συστήσουμε αυτό το συγκλονιστικό φόρεμα. Βγαίνει σε μαύρο, κόκκινο και πράσινο μήλο και δεν θα δώσεις παραπάνω από 10 ευρώ για να το αποκτήσεις!

Τι άλλο θες πια σε αυτή την ζωή; Thanks us later...

  • Κωδικός: 2712/162

zara προσφορά

zara φόρεμα

zara