Έχουν εξαντληθεί τα μισά νούμερα - Γυναικείος έρωτας τα φούξια πέδιλα των Zara με φτερά

Θα τα ζηλέψουν όλες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έχουν εξαντληθεί τα μισά νούμερα - Γυναικείος έρωτας τα φούξια πέδιλα των Zara με φτερά

Στη νέα συλλογή των Zara θα βρεις ένα ζευγάρι φούξια πέδιλα των οποίων τα μισά νούμερα έχουν εξαντληθεί. Είναι πολύ στιλάτα, εκκεντρικά και παράλληλα πολύ εντυπωσιακά. Με το που βγήκαν προς πώληση, επικράτησε πανζουρλισμός και εξαφανίστηκαν.

Της μόδας πλέον είναι τα πέδιλα και γενικά τα παπούτσια με ιδιαίτερα κοψίματα και χρώματα, για αυτό και το εν λόγο πέδιλο αγαπήθηκε πολύ από τις γυναίκες. Ένα απλό φόρεμα ή παντελόνι μπορεί να το αναδείξει χωρίς πολλά πολλά.

Πρόκειται λοιπόν, τα τα πέδιλα με ψηλό τακούνι και λεπτά λουριά με λεπτομέρεια ασορτί φτερά. Έχουν τετραγωνισμένη μύτη, ενώ κλείνουν με δετά λουριά στον αστράγαλο. Να σημειωθεί επίσης, πως διαθέτουν συνθετικό εύκαμπτο πάτο αφρού από λάτεξ, σχεδιασμένος για να προσφέρει μεγαλύτερη άνεση.

Αν σου αρέσει το εν λόγω trend, τότε θα λατρέψεις και αυτά τα πέδιλα που γύρισαν από τα παλιά και τα φοράνε όλες οι fashion experts.

Αυτά είναι τα φούξια πέδιλα με φτερά από τα Zara

ΦΟΥΞΙΑ | 1322/010

69,95 EUR

Φούξια πέδιλα με φτερά Zara

Πέδιλα Zara με φτερά

Συνδύασε τα πέδιλα σου με αυτό το μαύρο απλό φόρεμα για βραδινή έξοδο

Πρόκειται για ένα φόρεμα που μπορείς άνετα να φορέσεις για μια απλή βόλτα με ένα ζευγάρι sneakers, αλλά και στη δουλειά με ένα φλατ πέδιλο. Μάλιστα, αν θέλεις να το φορέσεις και σε μια βραδινή σου έξοδο, συνδύασε το με ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα ή ακόμη και γόβες.

Βγαίνει σε μαύρο και μπλε χρώμα και "αγκαλιάζει" τις καμπύλες για αυτό και θα ταιριάζει τέλεια στο σώμα σου αν είσαι ειδικά γυμνασμένη.

Να σημειωθεί ότι μπορείς άνετα να το φορέσεις και στη θάλασσα με ένα στιλάτο μαγιό από μέσα όπως αυτό που είναι hot trend.

Πρόκειται για το κοντό φόρεμα με ντεκολτέ σε ίσια γραμμή και λεπτές τιράντες.

4174/315

9,95 EUR

little black dress φόρεμα Zara

ΜΕΣΑΤΟ ΦΟΡΕΜΑ ZARA

TAGS