Zebra print, η τάση του καλοκαιριού - Κάντο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή οικονομικά

4 hot items σε τιμές σοκ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Zebra print, η τάση του καλοκαιριού - Κάντο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή οικονομικά

Τα look της στο πλατό του Happy Day, δύσκολα περνούν απαρατήρητα, καθώς πάντα εντυπωσιάσει με το απίστευτο στιλ της. Έτσι και οι αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δεν πάνε πίσω. Φυσικά μιλάμε για την πανέμορφη παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Πριν λίγες ημέρες ανέβασε την φωτογραφία που βλέπεις παρακάτω, στην οποία φοράει ένα απίστευτo set μπλούζα-παντελόνι από την εταιρία Cristina Beautiful Life. Το συγκεκριμένο έχει αυτό το υπέροχο ζεβρέ print, συνδυάζει τέλεια τα χρώματα του λευκού και του πράσινου και κοστίζει 281€.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Δες εδώ και την εμφάνιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια.

Εννοείται πως σου έχω βρει τα πιο hot items με zebra prints από πολύ οικονομικά μαγαζιά, όπως το Zara και το Bershka.

Αυτά είναι τα 4 items με zebra print

Δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητη με αυτή τη midi φούστα που θα δεις παρακάτω. Είναι Zara, ψηλόμεση, με πιέτες μπροστά και κλείσιμο στο πλάι με κρυφό φερμουάρ στη ραφή. Κοστίζει μόνο 29,95 €. (κωδικός: 2298/059)

Zara φούστα

Δες εδώ 4 hot, εμπριμέ μαντίλια-μπαντάνες από το Zara και πως να τα φορέσεις. Θα ταίριαζαν πολύ με αυτή τη φούστα.

Στη συνέχεια έχω να σου προτείνω αυτή την πανέμορφη δερμάτινη τσάντα ώμου από το Zara. Το εξωτερικό μέρος είναι από γούνα με το zebra print, έχει φόδρα με τσέπη στο εσωτερικό, λουρί ώμου με μεταλλική λεπτομέρεια και κόμπους. Το κόστος της ανέρχεται στα 89,95 € και θα την λατρέψεις. (κωδικός: 6405/910)

Zara τσάντα

Δες εδώ μονόχρωμα κοστούμια που θα μπορούσες να συνδυάσεις την τσάντα αυτή, από το Zara, σε τιμές σοκ.

Έχουμε πει πολλές φορές πως τα see through υφάσματα είναι μία από τις τάσεις του καλοκαιριού. Για το λόγο αυτό έχω να σου προτείνω την μπλούζα που θα δεις παρακάτω από το Bershka. Πρόκειται για ένα μακρυμάνικο crop top από τούλι, που δένει στο στήθος και συνδυάζει αρμονικά το πράσινο, το γαλάζιο και το καφέ χρώμα. Βρίσκεται στα 12,99 € μόνο. (κωδικός: 2421/360/402)

Bershka top

Για το τέλος σου άφησα ένα υπέροχο mini φόρεμα, με ριχτή λαιμόκοψη, λεπτές τιράντες και απλικέ κόσμημα στην πλάτη από το Zara. Το κόστος του; μόνο 25,95 € (κωδικός: 2298/156)

Zara φόρεμα