Το στυλ δεν έχει ηλικία: Οι εμβληματικές τάσεις που μπορούν να υιοθετήσουν όλες

Τόλμησε τες και εσύ

Julie Saropoulos
Fashion Editor
Instagram - @despi_naka
Instagram - @despi_naka

Είτε είσαι 20, είτε 70, δε σε σταματάει τίποτα από το να είσαι στιλάτη. Οι τάσεις του φθινοπώρου είναι τέλειες και μπορείς να τις υιοθετήσεις, σε όποια ηλικιακή ομάδα κι αν βρίσκεσαι. Σήμερα θα σου δείξω τις 5 επικρατέστερες, τις οποίες έχουμε δει να τις φοράνε οι πιο διάσημες fashionistas σε όλο τον κόσμο, στις εβδομάδες μόδας και μας έχουν χαρίσει εικόνες, με τα πιο trendy street looks.

5 φθινοπωρινά trends

Denim on denim

Αμέτρητες πλέον είναι οι φορές που έχουμε μιλήσει για τα τζιν. Πρόσφατα μάλιστα σου είπα ποια είναι τα πιο top κομμάτια που θα επιλέξεις από το Zara, από 29,95 € (δες τα εδώ).

Denim on denim
Instagram - @despi_naka

Statement neon items

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό επέλεξε αξεσουάρ σε neon χρώμα και σου εγγυώμαι πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα, όχι λόγω της έντονης απόχρωσης, αλλά λόγω του ιδιαίτερου στιλ σου.

Neon χρώματα
Instagram - @despi_naka

Black & white

Δημιούργησε το τέλειο contrast, επιλέγοντας το λευκό και το μαύρο. Ότι πιο elegant και chic.

Ασπρόμαυρο look
Instagram - @despi_naka

Blazers

Πρόκειται για το must have φθινοπωρινό item. Πρόσφατα σου έδειξα 5 τρόπους να το συνδυάσεις και 5 απίστευτα, οικονομικά σακάκια που δε θα βγάλεις όλη τη σεζόν (δες τα εδώ).

Blazer
Instagram - @despi_naka

Oversized τσάντες

Μία τάση που είδαμε είναι οι υπερμεγέθη τσάντες. Επίλεξε αυτή που ταιριάζει στο στιλ σου, σε ότι χρώμα και σχέδιο θέλεις.

Μεγάλες τσάντες
Instagram - @despi_naka