Greek Winter Trends!

Ρούχα και αξεσουάρ από τα καλύτερα ελληνικά fashion brands

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Υπέροχο θηλυκό look, stylish κοσμήματα αλλά και mix'n'match σύνολα συνθέτουν τις τάσεις της σεζόν, έτσι όπως τις επέλεξε η ομάδα μόδας του ΥOU με ρούχα και αξεσουάρ από τα καλύτερα ελληνικά fashion brands!

Από την Λίτσα Αναστασάκη

Choose yours!

Greek Winter Trends

ΤΟΠ, ΖΑΚΈΤΑ, ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ και ΜΠΟΤΑΚΙΑ, όλα Donna Baretta, www.barettashoes.gr

BUCKET HAT από προσωπική συλλογή

Greek Winter Trends

ΦΟΡΕΜΑ, Kazi Line, www.kazi.gr

ΚΑΠΈΛΟ από προσωπική συλλογή ΓΟΒΕΣ, Envie Shoes, www.envieshoes.gr

Greek Winter Trends

ΣΚΟΥΛΑΡΊΚΙΑ από χρυσό Κ18, με μαμπέ μαργαριτάρια και σμάλτο και τρία ΚΟΛΙΈ με χρυσά και multicolor μαργαριτάρια νοτίων θαλασσών, όλα Pearl Center, www.pearlscenter.gr

ΚΑΠΈΛΟ και ΒΈΛΟ από προσωπική συλλογή

Greek Winter Trends

ΔΑΧΤΥΛΊΔ Ι Α από χρυσό Κ14 με πολύτιμες ή ημιπολύτιμες πέτρες, Krinaki Handmade Jewelry, www.krinaki.com, INSTA krinakihandmadejewelry

Greek Winter Trends

ΣΚΟΥΛΑΡΊΚ Ι Α και δύο ΚΟΛ Ι Έ από λευκόχρυσο Κ14 με ζιργκόν, Al’oro Jewellery, www.aloro.gr

ΒΈΛΟ από προσωπική συλλογή

Greek Winter Trends

ΦΟΡΕΜΑ, Atelier Ilda, FB Ilda Fashion Store

ΓΟΒΕΣ, Envie Shoes, www.envieshoes.gr

Who is who

Ιlda Fashion: Η μόδα αλλιώς!

Στην υπέροχη Μονεμβασιά, η μόδα δίνει δυναμικό “παρών” και ξεχωρίζει μέσα από τις υπέροχες δημιουργίες της Αλμάριντα Σελμάνι ή Ilda, όπως την ξέρουν οι ντόπιοι. Στο ατελιέ της από το 2015 θα βρεις ρούχα που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα, δημιουργώντας σύνολα με βασικό τους χαρακτηριστικό τον δυναμισμό αλλά και το μοναδικό σου στυλ, που απογειώνεται με τον καλύτερο τρόπο. Με σπουδές Bespoke & Haute Couture (σχεδίαση και κατασκευή ρούχου και νυφικού) στην Σχολή Avioti Fashion ED, Μοντελίστ-Πατρονίστ στην Pansik, Σχέδιο και Πατρόν Γυναικείας Ύλης στο Athens Fashion Club ξέρει καλά πώς θα μεταμορφώσει στυλιστικά μια γυναίκα κι αυτό φαίνεται σε κάθε κομμάτι που σχεδιάζει, που γίνεται η αιτία να εντυπωσιάζεις σε κάθε εμφάνισή σου! Θα την βρεις στο ατελιέ της στη Μονεμβασιά Λακωνίας, όπου σε περιμένει ένας μικρός “παράδεισος” της μόδας και των trends! (Facebook: Ilda Fashion Store)

Al'oro Jewellery: Κοσμήματα για τις πιο όμορφες στιγμές σου

Με περισσότερα από 40 χρόνια πορείας στον χώρο της κατασκευής κοσμημάτων και ισχυρή παρουσία τόσο εντός όσο και εκτός ελληνικών συνόρων, το όραμα της Al'oro είναι η ανάδειξη του ελκυστικού χαρακτήρα και της μοναδικής ταυτότητας όσων επιλέγουν τις δημιουργίες της εταιρείας. Νέες γραμμές, νέες τεχνικές και νέες φόρμες σε αξεπέραστη ποιότητα που αποπνέουν μοναδικότητα και πολυτέλεια είναι η υπογραφή της Al'oro στον κόσμο του κοσμήματος, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας, του πάθους και της αγάπης για κάθε κόσμημα.

H πλούσια συλλογή που θα βρεις εδώ περιλαμβάνει σταυρούς, δαχτυλίδια, μενταγιόν, βραχιόλια και σκουλαρίκια, όλα κατασκευασμένα σε χρυσό 14 και 18 καρατίων. (aloro.gr)

Krinaki Handmade Jewelry: Προσιτά κοσμήματα υψηλής ποιότητας

Εκλεπτυσμένες δημιουργίες που θα ολοκληρώσουν ιδανικά κάθε σου εμφάνιση. Η εταιρεία Krinaki Handmade Jewelry δημιουργήθηκε από τη Φωτεινή Κρινάκη το 2000 με σκοπό να ομορφύνει τις εμφανίσεις μας με κοσμήματα που κάνουν εύκολα δήλωση μόδας σε κάθε σύνολο. Η κύρια πηγή έμπνευσης για όλες τις συλλογές είναι η ομορφιά των κοινών πραγμάτων. Αυτή η ιδέα μετατρέπεται σε αντικείμενα καθημερινής πολυτέλειας, με μέσο την τεχνική αρτιότητα και τον έξυπνο σχεδιασμό. Symbola, Mare, Amor είναι μερικές μόνο από τις συλλογές από χρυσό Κ14 με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους. Η μεγάλη ποικιλία των σχεδίων εμπλουτίζεται μία φορά τον χρόνο με νέα σχέδια στις βασικές συλλογές αλλά και με ολοκαίνουργιες σειρές. Η προσήλωση της εταιρείας στο να παράγει προσιτά κοσμήματα υψηλής ποιότητας, μαζί με την αφοσίωση στους πελάτες και τις υπηρεσίες υποστήριξης μετά την πώληση, έκαναν το Krinaki Handmade Jewelry να αναπτυχθεί σε περισσότερα από 400 καταστήματα σε όλο τον κόσμο. (krinaki.com)

Kazi Line: Stylish ρούχα για μοντέρνες γυναίκες!

Η εταιρεία Kazi Line ιδρύθηκε στην Αθήνα και ασχολείται με τον σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία γυναικείων ενδυμάτων, με συλλογές που ξεχωρίζουν για τη μοναδικότητα των σχεδίων και την άριστη ποιότητά τους. Μοντέρνα και νεανικά ρούχα που καλύπτουν ένα ευρύ φασμα μεγεθών, ικανοποιώντας και τα πιο απαιτητικά γούστα, ακόμα και σε Νο 48-62, για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Τα προϊόντα εξάγονται ήδη στην Κυπρο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, καθιστώντας την Κazi Line ιδιαίτερα ανταγωνιστική στις εγχώριες και ξένες αγορές. Με έμφαση στη γυναικεία κομψότητα αλλά και στη δημιουργία κομματιών που ταιριάζουν σε κάθε στυλ, εδώ θα βρεις αυτό που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο και χαρακτήρα, μέσα από μια πλούσια συλλογή με outfits που δεν περνούν απαρατήρητα. (kazi.gr)

Emely Fashion: Με έμφαση στη γυναικεία κομψότητα

Μια εταιρεία που αγαπά τη μόδα και βασική της φιλοσοφία είναι να “ντύνει” κομψές και μοντέρνες γυναίκες, που θέλουν το στυλ τους να ξεχωρίζει σε κάθε τους εμφάνιση, κερδίσει τις εντυπώσεις στον χώρο της ελληνικής μόδας. Η Emely Fashion ποντάρει στην άριστη ποιότητα των υλικών, στον stylish σχεδιασμό αλλά και στη μοναδικότητα των κομματιών που δημιουργεί, τα οποία τονίζουν και με το παραπάνω την κομψότητα κάθε γυναίκας. Βραδινά φορέματα, πανωφόρια, οικολογικές γούνες, μπουφάν και τζιν συμπληρώνουν τη συλλογή της εταιρείας, που μέσα από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών δίνει τη δυνατότητα σε κάθε γυναίκα να δημιουργήσει την εμφάνιση των ονείρων της. Αν θέλεις, λοιπόν, και εσύ να είσαι ξεχωριστή σε κάθε περίσταση, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τα ρούχα Emely Fashion, που θα απογειώσουν το προσωπικό σου στυλ. (emely.gr)

Donna Baretta Shoes: Για σούπερ στυλάτα... βήματα!

Τα παπούτσια αποτελούν φετίχ των απανταχού γυναικών, που τα λατρεύουν και πάντα αναζητούν αυτά που θα κάνουν δήλωση μόδας στα σύνολά τους. Η εταιρεία Donna Baretta Shoes έχει αυτά που ταιριάζουν στο δικό σου προσωπικό στυλ και θα κάνουν τα βήματά σου να... ξεχωρίσουν στις street style εμφανίσεις σου. Γοβάκια, πέδιλα, sneakers, μοκασίνια σε trendy χρώματα και σχέδια γίνονται εύκολα τα δικά σου αγαπημένα όλες τις ώρες της μέρας, αφού οι συλλογές χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα, για να κάνεις άπειρους συνδυασμούς στα all-day looks σου. Με βασικά χαρακτηριστικά τους την άριστη ποιότητα, τον προσεγμένο σχεδιασμό και τη μοντέρνα εμφάνιση, τα παπούτσια Donna Baretta Shoes θα γίνουν το απόλυτο fashion item στα all-day looks σου. (barettashoes.gr)

Envie shoes: Mε μεράκι και αγάπη για τα παπούτσια!

Εντυπωσιακά σχέδια, στυλάτοι συνδυασμοί, άριστη ποιότητα και φυσικά κομψότητα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των παπουτσιών Envie, που με μεράκι δημιουργεί μοναδικής αισθητικής κομμάτια για κάθε στυλ. Η ENVIE είναι μια εταιρεία με μεγάλη ιστορία που ξεκινά περίπου το 1900, από τον Κωνσταντινουπολίτη προπάππου Λαμπρινίδη, με αντικείμενο την εμπορία δέρματος και την κατασκευή υποδημάτων. Με τη σημερινή της μορφή ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1972 και απο το 2003 επεκτείνεται στις εισαγωγές και εξαγωγές και τα προϊόντα της κυκλοφορούν σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό. Η πολυετής εμπειρία, η συνεχής ερευνά αγοράς εντός και εκτός συνόρρων, το εξειδικευμένο προσωπικό και η αγάπη για το προϊόν, έχει καθιερώσει την ENVIE στην ελληνική αγορά ως μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες εμπορίας υποδημάτων. (envieshoes.gr)

Pearls Center: Πολύτιμα & διαχρονικά κοσμήματα

Το Pearls Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα αληθινά μαργαριτάρια σε τιμές χονδρικής. Εδώ θα βρεις συλλογές μαργαριταριών σε σειρές και έτοιμα κοσμήματα με μαργαριτάρια και διαμάντια αλλά και χρυσά κοσμήματα 14 και 18 καρατίων και αληθινά μαργαριτάρια. Επιπλέον, η εταιρεία ικανοποιεί κάθε ανάγκη ή προτίμηση, δημιουργώντας το κόσμημα των ονείρων σου αποκλειστικά για σένα. Συνδυάζοντας τις παραδοσιακές τεχνικές της κοσμηματοποιίας και τη σύγχρονη τεχνολογία που προσφέρει το 3D Printing, το Pearls Center προτείνει κοσμήματα που φοριούνται όλες τις στιγμές. Στα highlights πρόσθεσε την χρήση νέων υλικών, όπως το τιτάνιο, παρουσιάζοντας δίπλα στις κλασικές συλλογές μοντέρνα κομμάτια από αληθινά μαργαριτάρια που αποτελούν σύγχρονα έργα τέχνης. (pearlscenter.gr)

John P.: Με όραμα για τη μόδα

Η ελληνική εταιρία ένδυσης John P. ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1980, υπογράφοντας ολοκληρωμένες συλλογές γυναικείων ρούχων.

Στην πολυετή διαδρομή της η δημιουργία και η έμπνευση προκύπτουν από τις τελευταίες τάσεις της μόδας για τη σύγχρονη γυναίκα, που θέλει να είναι κομψή και καλοντυμένη όλες τις ώρες της μέρας.

Με ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά ένδυσης, ευελιξία στην παραγωγή, άριστη ποιότητα, εντυπωσιακό σχεδιασμό και προτάσεις που ξεχωρίζουν, η εταιρεία John P. “αγκαλιάζει” με υπευθυνότητα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας, αναδεικνύοντας το προσωπικό της στυλ. Οι συλλογές John P. διακρίνονται για τη μεγάλη ποικιλία τους σε basic αλλά και πιο ιδιαίτερα κομμάτια, δημιουργώντας σύνολα που είναι άνετα και βολικά, μοντέρνα και στυλάτα, στοιχεία που κάθε γυναίκα αποζητά να απολαμβάνει στα all-day looks της. (johnp.gr)