Θέλεις να ξεχωρίσεις τo βράδυ; Δοκίμασε το hot φόρεμα της σεζόν!

Είναι θηλυκό και θα σε απογειώσει

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Ετοιμάζεσαι να βγεις και θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Έτσι ακριβώς σκέφτηκε και η Κάρμεν που μαζί με το youweekly σού βρήκαν το πιο μοδάτο φόρεμα της εποχής, για να κάνεις τη διαφορά στις εξόδους σου. Δες το βίντεο που ακολουθεί και θα το λατρέψεις.

Το hot φόρεμα της σεζόν

κάρμεν

photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Το μάξι μαύρο thefimistudio με cut-outs είναι η πιο to-the-point επιλογή, αφού και τη θηλυκότητά σου θα αναδείξεις και την έμφυτη κομψότητά σου αλλά και το σούπερ μοδάτο στυλ σου. Να θυμάσαι ότι το σχέδιο αυτό παίζει πολύ φέτος στις τάσεις, οπότε βρίσκεσαι στο σωστό σημείο για να το αποκτήσεις και μάλιστα στην καλύτερη προσφορά της αγοράς, αφού κοστίζει μόλις €29,50.

φόρεμα μαύρο

Θα το βρεις εδώ

Γιατί να το προτιμήσεις

Το thefimistudio θα γίνει το αγαπημένο σου όταν μιλάμε για μόδα, αφού εδώ θα ανακαλύψεις στυλάτα ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας, που ακολουθούν τις τάσεις και με την υπέροχη ποιότητά τους και τα μοναδικά τους σχέδια θα κάνουν τη διαφορά στις all-day εμφανίσεις σου. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα κατάλληλα παπούτσια από την envieshoes, για ένα ολοκληρωμένο look.

πέδιλα μαύρα

Θα τα βρεις εδώ

Δοκίμασε ένα φόρεμα με cut-outs σε loose γραμμή

Οι προτάσεις στο thefimistudio είναι ανεξάντλητες, οπότε εάν θέλεις να κάνεις κι άλλες επιλογές, βρίσκεσαι στο σωστό σημείο. Φέτος, ξέρεις καλά πως τα oversized κομμάτια είναι μεγάλη τάση, οπότε δοκίμασε να συνδυάσεις ένα φαρδύ φόρεμα με cut-outs, για να έχεις... δύο τάσεις σε μία!

Φόρεμα πάνω από παντελόνι: Η νέα τάση που κυριάρχησε στις πασαρέλες & το street style

φαρδύ φόρεμα

Θα το φορέσεις με lace-up πέδιλα envieshoes, για μια upper εμφάνιση.

πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

Τι να προσέξεις για ένα classy αποτέλεσμα

  • Τα εσώρουχά σου να εφαρμόζουν σωστά, γιατί το φόρεμα αγκαλιάζει το σώμα και δείχνει κάθε ατέλεια.
  • Τα ψηλοτάκουνα θα χαρίσουν ύψος στη σιλουέτα και το φόρεμα θα αναδειχτεί όπως του αξίζει!
  • Μη βάλεις κοσμήματα, αφού το εν λόγω φόρεμα κάνει από μόνο του δήλωση μόδας.
  • Ένα μεγάλο σκίσιμο στον μηρό, θα χαρίσει στο look σου έξτρα κίνηση και κατ' επέκταση τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου!
  • Το μαύρο χρώμα κολακεύει τη σιλουέτα και ταιριάζει ιδανικά στις βραδινές μας εμφανίσεις. Mάλιστα, η Kim Kardashian το λατρεύει στις εξόδους της, αφού τονίζει τις juicy καμπύλες της.

Info

thefimistudio.com

Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.