Θα έδινες 55 ευρώ για μια αυθεντική τσάντα Saint Laurent;

Στο Tik Tok είναι μανία & μπορείς κι εσύ να την αποκτήσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Στο TikTok γίνεται ήδη πανζουρλισμός για την τελευταία δημιουργία του Saint Laurent, μια tote bag με animal prints, που είναι διαθέσιμη σε συγκλονιστική τιμή για τα πρότυπα του διάσημου Οίκου μόδας. Χρειάζονται μόλις 55 ευρώ, στην πραγματικότητα, για να μπορέσεις να αποκτήσεις αυτή την επώνυμη τσάντα και να κάνεις το δικό σου... unboxing!

High τσάντα σε... low τιμή

Κατασκευασμένη από οργανικό και ανακυκλωμένο βαμβάκι, η τσάντα χωράει τα πάντα: από ένα tablet, έναν υπολογιστή 13 ιντσών αλλά και όλα όσα χρειάζεσαι για να μια μέρα στο γραφείο ή στο πανεπιστήμιο. Επιπλέον, θα σου χαρίσει έξτρα στυλ και θα αναβαθμίσει και το πιο minimal outfit. Φτάνουν όμως μόνο αυτά τα πλεονεκτήματα για να την αποκτήσεις;

tote bag

Θα την αγοράσεις εδώ

5 τζιν παντελόνια που θα φοράς όλη τη σεζόν μόνο με €15,99

Σύμφωνα με το Vanity Fair, δύο βασικοί λόγοι δικαιολογούν τον ενθουσιασμό στα social και στον χαμό που προκάλεσε η τσάντα Saint Laurent: ο πρώτος αφορά φυσικά στην τιμή, που σου επιτρέπει να αγοράσεις μια branded τσάντα, ενώ ο δεύτερος υπογραμμίζει την ανάγκη να κάνεις μετά το πολυπόθητο unboxing video της “ακριβής” σου τσάντας.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φόρεσε τα 2 πιο cool ever φθινοπωρινά σύνολα

Μια σούπερ βολική τσάντα κάνει θραύση στις fashionistas, που δεν σταματούν να την αγοράζουν και μετά να κάνουν βιντεάκια στο Tik Tok, ανοίγοντας την πολυτελή συσκευασία των ονείρων τους. Δεν είναι άλλωστε καθόλου τυχαίο που το #saintlaurenttotebag έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερες από 1,7 εκατομμύρια προβολές.

@ritadinanni

@LUDOVICA NICOLÓ tranqui amo ti difendo io🫶 #ysl #saintlaurent #totebag #saintlaurenttotebag 55€ #borsedilusso

♬ original sound - anastasia

@carlacarnicella

Se qualcosa va virale su Tiktok, io lo compreró! #yvessaintlaurent #saintlaurenttotebag

♬ suono originale - carlambra

Πώς μια βαμβακερή τσάντα επηρεάζει το περιβάλλον

Ωστόσο, η βαμβακερή τσάντα του Οίκου μόδας θα μπορούσε να επηρεάσει σημαντικά την περιβαλλοντική κρίση, δεδομένης της ήδη τεράστιας ποσότητας παρόμοιων υφασμάτινων τσαντών που παράγονται, δυσκολεύοντας ακόμα περισσότερο την ανακύκλωση για το οργανικό βαμβάκι (ειδικά αν είναι έγχρωμο). Ως προς αυτό, η Madame Le Figaro, με βάση μια έκθεση που εκπόνησε το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Τροφίμων της Δανίας, αναφέρει: «Θα ήταν απαραίτητο να επαναχρησιμοποιηθεί η ίδια τσάντα περισσότερες από 7 χιλιάδες φορές για να αντισταθμιστεί ο συνολικός αντίκτυπος της παραγωγής της ή πάνω από 20 χιλιάδες φορές αν πρόκειται για μοντέλο από οργανικό βαμβάκι».