Greek winter trends: Τα καλύτερα ελληνικά fashion brands μας δείχνουν τον δρόμο

Take a look!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor

Υπέροχο θηλυκό look, stylish κοσμήματα αλλά και mix'n'match σύνολα συνθέτους τις τάσεις της σεζόν, έτσι όπως τις επέλεξε η ομάδα μόδας του YOU με ρούχα και αξεσουάρ από τα καλύτερα ελληνικά fashion brands!

The Greek brands we love

Greek winter trends: Τα καλύτερα ελληνικά fashion brands μας δείχνουν τον δρόμο

Σακάκι, γιλέκο και παντελόνι, Forever Young The Label, foreveryoungthelabel.com

Loafers, Envie Shoes, envieshoes.gr

Ελληνικά fashion brands

Παλτό, πουκάμισο και παντελόνι, Innocent, innocent.gr

Loafers, Leon Αnatomic Shoes, leonshoes.gr

Ελληνικά fashion brands trends 2023

Μαντό, μπλούζα και παντελόνι , Stylish Gram for curvy bodies, stylishgram.gr

Loafers, Envie Shoes, envieshoes.gr

Πίσω από την ετικέτα!

Δείτε επίσης: 10 κομμάτια που θα σε βοηθήσουν να διατηρήσεις το κομψό σου στυλ όταν πέφτει η θερμοκρασία

For ever young the label

Ένα αμιγώς ελληνικό brand γεννήθηκε το 2014 στο Ηράκλειο της Κρήτης, σχεδιάζοντας ρούχα μοναδικής ποιότητας και αξεπέραστυ design. Το Forever Young The Label προτείνει κομμάτια υψηλής αισθητικής που τιμούν τη γυναικεία σιλουέτα, διατηρώντας παράλληλα βιώσιμες πρακτικές. Η κύρια έμπνευση προέρχεται τη θηλυκότητα της γυναίκας και την ανάγκη της ταυτόχρονα να είναι άνετη και κομψή μέσα στα ρούχα της όλες τις ώρες της μέρας. Με έμφαση στα άριστα υλικά κατασκευής, σε μοναδικά υφάσματα αλλά και στον προσεγμένο σχεδιασμό, τα ρούχα Forever Young The Label θα γίνουν τα αγαπημένα σου στις all-day εμφανίσεις σου. (foreveryoungthelabel.com)

Εnvie shoes

Μοναδικές συλλογές, εξαιρετικής ποιότητας παπούτσια, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας από το πρωί ως το βράδυ, αλλά και διαρκής ενημέρωση για τις τρέχουσες τάσεις, η πολυετής εμπειρία, η συνεχής έρευνα αγοράς σε Ελλάδα και εξωτερικό, το εξειδικευμένο προσωπικό και η αγάπη για το προϊόν, έχει καθιερώσει την ENVIE στην ελληνική αγορά ως μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες εμπορίας υποδημάτων. Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις τα πιο μοδάτα looks κάθε σεζόν, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Γιατί στην Envie το σημαντικότερο όλων είναι η άνεση και η κομψόττα στα... βήματά σου! (envieshoes.gr)

Pace Comfort

Μια ελληνική εταιρεία που δίνει έμφαση στην άνεση και στην πρακτικότητα στο βάδισμά μας, μέσα από συλλογές ανατομικών παπουτσιών που θα σε κάνουν να περπατήσεις στους δρόμους της πόλης χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Άριστη ποιότητα δέρματος, ειδικά μελετημένα σχέδια, έτσι ώστε το πόδι να αναπνέει και να παραμένει ξεκούραστοέστω και μετά από πολύωρο περπάτημα, είναι τα “ατού” στο Pace Comfort, που ποντάρει στην τεχνογνωσία αλλά και στο στυλ. Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα δικά σου αγαπημένα παπούτσια μέσα από την πλούσια συλλογή της εταιρείας και να δημιουργήσεις μαζί τους τα πιο κομψά σύνολα στην καθημερινότητά σου.

Pearls Center

Το Pearls Center είναι η μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα με εξειδίκευση στα αληθινά μαργαριτάρια σε τιμές χονδρικής. Εδώ θα βρεις συλλογές μαργαριταριών σε σειρές και έτοιμα κοσμήματα με μαργαριτάρια και Διαμάντια, ενώ συνεχώς εμπλουτίζονται οι συλλογές με χρυσά κοσμήματα Κ14 και Κ18 καρατίων με αληθινά μαργαριτάρια. Αν πάλι έχεις επιθυμία για κάτι διαφορετικό, ένα κόσμημα μοναδικό, το Pearls Center μπορεί να την ικανοποιήσει. Διάλεξε το μαργαριτάρι των ονείρων σου και μαζί με τους σχεδιαστές της Pearls Center θα δημιουργήσεις εξαιρετικά κοσμήματα αποκλειστικά για σένα, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα του μαργαριταριού και της προσωπικότητάς σου. (pearlscenter.gr)

Innocent

Για τις γυναίκες που δίνουν μεγάλη σημασία σε μια κομψή και θηλυκή εμφάνιση, η εταιρεία Innocent προσφέρει μια πλούσια συλλογή με όλα τα απαραίτητα κομμάτια, για να δημιουργήσεις στυλάτα σύνολα. Ό,τι έχεις ονειρευτεί για τις εμφανίσεις σου μπορείς να το βρεις στην Innocent, που προτείνει ρούχα άριστης ποιότητας και εντυπωσιακού σχεδιασμού, για να ξεχωρίσεις σε κάθε σου έξοδο. Παντελόνια, φορέματα, πουκάμισα, φούστες και πανωφόρια συνθέτουν μοναδικής αισθητικής σύνολα που θα κάνουν εύκολα δήλωση μόδας όπου κι αν δώσεις το “παρών”. Στα plus, σημείωσε τις πολλές επιλογές, για να μπορέσεις να βρεις αυτόπου ταιριάζει στο δικό σου προσωπικό στυλ. (innocent.gr)

Leon Shoes

Η Εταιρεία Leon Anatomic Shoes ειδικεύεται στη κατασκευή γυναικείων ανατομικών υποδημάτων. Η πρώτη δραστηριότητά της στοn χώρο της κατασκευής ήταν το 1965 από τον Ιωάννη Λέων, στην περιοχή της Νίκαιας. Σημειώνοντας μια μακρά και επιτυχημένη πορεία στο ελληνικό παπούτσι η εταιρεία έχει ταυτιστεί με τη βαθιά γνώση, την εξέλιξη και την ανάπτυξη με απώτερο στόχο το ποιοτικό αποτέλεσμα. Σήμερα διοικείται από τη δεύτερη γενιά της οικογένειας Λέων, ενώ μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητο κτίριο στην περιοχή του Σκαραμαγκά. Παράλληλα αναπτύσσεται δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, στην οποία έχει αναγνωριστεί ως μία απο τις πιο διαχρονικές εταιρείες κατασκευής μαλακού γυναικείου υποδήματος, επιλέγοντας να στοχεύσει αποκλειστικα και μόνο σε ένα κοινό: Το γυναικείο! (leonshoes.gr)

Stylish Gram

Μια ελληνική εταιρεία που σέβεται τη γυναίκα και απογειώνει το στυλ της, σχεδιάζοντας ρούχα άριστης ποιότητας και μοναδικής αισθητικής. Μελετώντας τις τάσεις κάθε εποχής, σε συνδυασμό με τις καθημερινές ανάγκες της γυναίκας, η εταιρεία Stylish Gramm παρουσιάζει συλλογές με εντυπωσιακά κομμάτια που κάνουν εύκολα fashion statement. Εδώ θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις σύνολα για όλες τις ώρες της μέρας και για κάθε περίσταση, που θα ξεχωρίσουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Από casual looks μέχρι glam εμφανίσεις, δεν έχεις παρά να διαλέξεις τα outfits που ταιριάζουν στο στυλ σου και τονίζουν τη θηλυκότητά σου. (stylishgramm.gr)

Haris Cotton

Mε έμπνευση από την Ελλάδα, τη φύση, τον πολιτισμό και τη Μυθολογία, η ελληνική εταιρεία Haris Cotton προσφέρει υψηλής ποιότητας ρούχα σε διαχρονικά σχέδια και κλασικές γραμμές, που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο και τονίζουν την υψηλή αισθητική μιας γυναίκας. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Αλέξανδρο Τσουγκράνη και εξελίχθηκε μέσα στα χρόνια, αιχμαλωτίζοντας το ελληνικό καλοκαίρι όλες τις εποχές του χρόνου. Αέρινα στυλ δημιουργούνται από φυσικά υφάσματα, ενώ τα σχέδια είναι αφιερωμένα στη βιωσιμότητα. Συμπέρασμα; Το πάθος και η αγάπη για τη μόδα έγιναν το εργαλείο της δημιουργίας! (hariscotton.com)