Κάνε fashion statement στην βραδινή σου έξοδο

Δώσε βάση στο θηλυκό look και στα upper class αξεσουάρ

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Μια εμφάνιση που θα ξεχωρίσει στην βραδινή σου έξοδο προτείνει το youweekly.gr, που φωτογράφισε την κούκλα πρωταγωνίστρια Νικόλ Χριστοδούλου από την επιτυχημένη σειρά "Η γη της ελιάς" και σου προτείνει τα καλύτερα. Η όμορφη ηθοποιός φοράει φόρεμα Ζara, ψηλοτάκουνα πέδιλα Nak light από το AVENUE και ένα εκπληκτικής κομψότητας choker Pearls Center, που ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο το elegant chic look της. Εάν θέλεις κι εσύ να δημιουργήσεις ένα κομψό glam outfit που θα κάνει fashion statement στο πέρασμά σου, δεν έχεις παρά να πάρεις ιδέες από τις προτάσεις μας.

Minimal κομψότητα

νικόλ χριστοδούλου

Μια glam εμφάνιση δεν χρειάζεται και πολλά για να ξεχωρίσει, αρκεί να δώσεις βάση στις σωστές επιλογές, που θα δημιουργήσουν μια υπέροχη εικόνα και θα στρέψουν όλα τα βλέμματα πάνω σου. Η Νικόλ Χριστοδούλου (διάβασε τη συνέντευξή της κατ' αποκλειστικότητα στο youweekly.gr) επέλεξε minimal υπέρκομψο φόρεμα από τα Zara

φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

που συνδύασε με ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα Nak light από το AVENUE

πέδιλα

Θα τα βρεις εδώ

ολοκληρώνοντας ιδανικά το look της μέσα από ένα statement κόσμημα Pearls Center, που κάνει δήλωση μόδας στο glam look της.

πέρλες

Θα το βρεις εδώ

To Pearls Center προτείνει επίσης

Συνδύασε τα χρώματα

κολιε μπλε

Ένα συλλεκτικό σχέδιο κολιέ με καλλιεργημένα μαργαριτάρια σε συνδυασμό με πανέμορφα Λάπις

Θα το βρεις εδώ

Δες την υπέροχη φωτογράφιση της Κατερίνας Στικούδη με Pearls Center

Κάνε fashion statement

κολιέ σειρές

Ένα κομψό και σύγχρονο τριπλής σειράς κολιέ με φυσικά ασημένια λαμπερά μαργαριτάρια που καταλήγουν σε 14Κ ροζ ή λευκό χρυσό κούμπωμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα σικάτο look.

Θα το βρεις εδώ

Ανάδειξε την κομψότητά σου

κολιε διαμάντια

Ένα κορυφαίας κλάσης κολιέ από γυαλιστερά μαργαριτάρια Νοτίων Θαλασσών που αποπνέει μια πριγκιπική πραγματικότητα, στολισμένο με αστραφτερά διαμάντια σε κοπή μπριγιάν, πάνω σε λευκόχρυσο 18Κ.

Θα το βρεις εδώ

Info

Pearls Center

Διεύθυνση: Φιλελλήνων 3, Σύνταγμα

Τηλ.: 210 3216926

Instagram: pearlscenter

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.