Κόκκινο φόρεμα: Το κομμάτι που θα κλέψει την παράσταση στις εξόδους του 2024

Η πιο θηλυκή τάση του χειμώνα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
photo by Κώστας Καπαρελιώτης
photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Τα κόκκινα φορέματα, μακριά ή πιο κοντά, ήταν ανέκαθεν γοητευτικά, θηλυκά και άκρως εντυπωσιακά, οπότε οι γυναικείες ντουλάπες πάντα είχαν τουλάχιστον ένα κομμάτι, προκειμένου να φορεθεί σε ιδιαίτερες κυρίως περιστάσεις.

Μάλιστα όλο τον φετινό χειμώνα πρωταγωνιστούν σε πασαρέλες και street style, αφού βρίσκονται μέσα στις πιο hot τάσεις της σεζόν. Το youweekly.gr ακολουθεί τα trendsκαι η @jo_desylla σού δείχνει στο ακόλουθο video το κόκκινο φόρεμα Νiriides Αccessories που θα κλέψει την παράσταση στις εξόδους του 2024.


Το κόκκινο φόρεμα των ονείρων σου!

Το χρώμα του πάθους, του δυναμισμού της γοητείας και της απόλυτης θηλυκότητας επέλεξε η @jo_desylla από το @niriides_accessories_ και έκανε δήλωση μόδας με την εμφάνισή της, δίνοντάς σου ιδέες για τις βραδινές εξόδους της σεζόν, που συνεχίζονται και μετά τις γιορτές, οπότε τι καλύτερο από το να είσαι γοητευτική και στυλάτη όπου κι αν δώσεις το "παρών".

κόκκινο φόρεμα κρόσια

Photo by Κώστας Καπαρελιώτης

Θα το βρεις εδώ

Τα μποτίνια από το Envie Shoes

κόκκινα μποτίνια

Θα τα βρεις εδώ

Το ασημί τσαντάκι από το Pink Woman

Θα το βρεις εδώ και

Τα σκουλαρίκια Caroline Svedbom

σκουλαρίκια χρυσά

Θα τα βρεις εδώ

6 συμβουλές πώς να φορέσεις το κόκκινο φόρεμα

  • Πηγαίνει πολύ με τα γήινα και ουδέτερα χρώματα, αφού το αναδεικνύουν σωστά χωρίς να φορτώνουν το σύνολο. Οπότε μπορείς σε παπούτσια και αξεσουάρ να παίξεις με αυτά εάν δεν θέλεις να δημιουργήσεις μονοχρωμία.
  • Τα metallic, ασημί και χρυσό, του ταιριάζουν το ίδιο καλά σε κοσμήματα αλλά και τσαντάκια.
  • Το μονόχρωμο κόκκινο φόρεμα είναι πολύ εντυπωσιακό από μόνο του οπότε τα κοσμήματα φρόντισε να είναι λιτά, διατηρώντας ισορροπία στο συνολικό look.
  • Προτίμησε το μακιγιάζ σου να είναι σε διακριτικούς τόνους ή εναλλακτικά επέλεξε ένα κόκκινο κραγιόν σε κοντινή απόχρωση με το φόρεμά σου.
  • Εάν επιλέξεις να βάλεις πέδιλα, προτίμησε nude απόχρωση ή μεταλλικό ασημί ή χρυσό, ανάλογα και με τα κοσμήματα που θα φορέσεις.
  • Το ιδανικό πανωφόρι είναι φυσικά μια oversized γούνα σε μαύρο χρώμα, που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

    Δείτε επίσης: Το clutch επιστρέφει το 2024 στα... χέρια μας!

Οι επώνυμες λατρεύουν το κόκκινο


H Zendaya με twin set σε κόκκινο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cfda (@cfda)

Η Jlo με κόκκινο σύνολο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη cfda (@cfda)

Η Rosalia με δερμάτινο κόκκινο φόρεμα με κρόσια.

Δοκίμασε άλλη μία εναλλακτική σε μαύρο χρώμα

Αν δεν είσαι και τόσο τολμηρή και αποφεύγεις τα bold χρώματα, μπορείς να υιοθετήσεις μία εναλλακτική πρόσταση από τα Νiriides Αccessories σε μαύρο χρώμα, αλλά με παρόμοιο σχέδιο, που θα σου χαρίσει κίνηση και έξτρα κομψότητα. Να θυμάσαι ότι τα τύπου "τσάρλεστον" φορέματα σε μάξι γραμμή δημιουργούν μια εξαιρετική σιλουέτα και ταιριάζουν εύκολα σε όλους τους σωματότυπους.

μαύρο φόρεμα κρόσια

Θα το βρεις εδώ

Info

* Για να είσαι πάντα ενημερωμένη για τις τρέχουσες τάσεις και ό,τι πιο hot κυκλοφορεί στον χώρο της μόδας, μπες καθημερινά στο youweekly.gr, στο Instagram και στο Facebook.