5 "φρέσκιοι" και αναπάντεχοι συνδυασμοί χρωμάτων που θα φοράμε το 2024

Οι τάσεις στα color combos απευθείας από τις πασαρέλες

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Το να φοράς διαρκώς μονοχρωμίες από πάνω μέχρι κάτω σίγουρα είναι μια safe επιλογή κομψότητας, αλλά και βαρετή ιδέα, ειδικά εάν το κάνεις συνέχεια. Πόσο μαύρο, λοιπόν, μπλε ή τζιν να φορέσεις σε total looks; Πάντα υπάρχει τρόπος να αλλάξεις εμφάνιση, προσθέτοντας περισσότερους τόνους, κάτι που θα κάνει το outfit σου πιο ενδιαφέρον και "φρέσκο".

Κι αν δυσκολεύεσαι με τους χρωματικούς συνδυασμούς, όπως όλες μας, η ιδέα τώρα για τη νέα σεζόν έρχεται απευθείας από τις πασαρέλες, που παρουσιάζουν αναπάντεχα "ταιριάσματα" χρωμάτων, που πάνε υπέροχα μεταξύ τους, δημιουργώντας τα πιο μοδάτα color combos του 2024.

Δες λοιπόν στη συνέχεια τους πιο κομψούς και μοδάτους χρωματικούς συνδυασμούς που έχουν δείξει οι σχεδιαστές για το 2024, για να πάρεις ιδέες και να δημιουργήσεις τα πιο "φρέσκα" σύνολα της νέας σεζόν.

5 συνδυασμοί χρωμάτων για να δοκιμάσεις το 2024

Είναι ελκυστικοί, ανατρεπτικοί και πρωτίστως θα χαρίσουν φρεσκαδα στα looks σου. Ακόμα κι αν δεν τολμάς να πειραματιστείς με τα χρώματα και συνήθως "χτίζεις" ένα outfit με βάση τα γήινα ή τα κλασικά μαύρο και μπλε, μπες φέτος στον πειρασμό να δοκιμάσεις χρωματικούς συνδυασμούς τόσο κομψούς όπως οι παρακάτω.

Ένα κλασικό χρώμα και ένα μοδάτο δημιουργούν επίκαιρα "δίδυμα", αλλά με διαχρονικό στυλ, που θα σου χαρίσουν έξτρα πόντους στυλ τη νέα σεζόν. Γιατί τι χρειάζεσαι για την άνοιξη, αν όχι φρεσκάδα και φως στα looks σου;

Κόκκινο + καφέ


Οι δύο μεγαλύτερες χρωματικές τάσεις της σεζόν συγκρούονται! Αυτό ενδεχομένως θα μπορούσε να σημαίνει καταστροφή, αλλά όταν το κλασικό κόκκινο και το καφέ συνδυάζονται το αποτέλεσμα όπως το είδαμε στον Altuzarra είναι κάτι παραπάνω από chic.

Μπεζ + γαλάζιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carven (@carven)

Οι περισσότερες ξέρουμε καλά πως το ιβουάρ ταιριάζει σχεδόν με όλα τα υπόλοιπα χρώματα, αλλά ο συνδυασμός του με το γαλάζιο δημιουργεί αυτόματα έναν δυναμισμό στο look, που αποκτά πιο μοδάτο χαρακτήρα. Εάν δυσκολεύεσαι να συνδυάσεις ρούχα, προτίμησε ένα αξεσουάρ σε αυτό τον τόνο.

Μπορντό + ροδακινί

Είναι ίσως από τους πιο ανατρεπτικούς συνδυασμούς της σεζόν. Όταν η Pantone ανακήρυξε το Peach Fuzz (το ροδακινί ανοιχτό) ως Χρώμα της Χρονιάς για το 2024, είχαμε τις επιφυλάξεις μας. Ωστόσο, οι πασαρέλες μάς έδωσαν τόση έμπνευση για το πώς θα το φορέσουμε. Ανάμεσά τους και η πρόταση της Bottega Veneta, που το συνδυάζει με μπορντό, επιλέγοντας ένα αξεσουάρ για να βάλει τη μοδάτη πινελιά στο look.

Ιβουάρ + πράσινο

To χρώμα του λαδιού συνδυάζεται ιδανικά με μπεζ, δημιουργώντας κομψές σιλουέτες, που χαρακτηρίζονται από φρεσκάδα και στυλ. Δοκίμασε παντελόνια σε αυτό το χρώμα ή ελαφριά μαντό για την άνοιξη.

Κίτρινο + taupe

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EUDON CHOI (@eudonchoi)

To γκρι-καφέ χρώμα μπορεί να είναι μουντό εάν το φορέσεις σε total looks, αλλά μαζί με κίτρινο θα κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου. Καλύτερα προτίμησε minimal κομμάτια σε αυτούς τους τόνους, για να αναδείξεις καλύτερα τον συνδυασμό.