Ποιες είναι οι 8 τάσεις στα αξεσουάρ που πρέπει να κρατήσεις στην μνήμη σου το 2024;

Θα γίνουν τα αγαπημένα σου όλη τη σεζόν

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Καμία γκαρνταρόμπα, όσο chic κι αν είναι, ποτέ δεν θα είναι πλήρης χωρίς αξεσουάρ. Ο λόγος; Είναι οι τελευταίες (και πολύ βασικές) πινελιές που προσθέτουν αυτό το κατιτίς παραπάνω σε ένα σύνολο. Με απλά λόγια, οι τσάντες (που ξέρεις φυσικά ποια χρώματα είναι trends τη νέα σεζόν) και τα παπούτσια έχουν "μεταμορφωτική" δύναμη και κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο.

Ως μεγάλη fan των αξεσουάρ και εγώ, έχω τα μάτια μου ανοιχτά στις νέες τάσεις που θα υιοθετήσω το 2024. Ενώ οι μαύρες μπότες και μια απλή τσάντα χιαστί με εξυπηρετούν καθημερινά, δεν μπορώ να αντισταθώ σε μερικά από τα πιο τολμηρά σχέδια που εμφανίζονται κάθε εποχή.

Πάντα ένα bold αξεσουάρ μάς κάνει να απελευθερωθούμε από τις μινιμαλιστικές μας συνήθειες, οπότε, με το νέο έτος να είναι προ των πυλών, μια μεγάλη λίστα με φρέσκες τάσεις στα αξεσουάρ είναι εδώ, για να διαλέξουμε τι θα προσθέσουμε στα looks μας τη νέα σεζόν για να είναι σούπερ στυλάτα και μοδάτα.

8 τάσεις στα αξεσουάρ που πρέπει να κρατήσεις στην μνήμη σου για το 2024

Εάν θέλεις και εσύ να βάλεις μοδάτα αξεσουάρ στα outfits σου, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω 8 βασικές τάσεις, που θα κυριαρχήσουν το 2024. Από φαρδιές ζώνες στη μέση μέχρι συγκεκριμένες πινελιές χρώματος, σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό, όπως κι εγώ.

Κόκκινες πινελιές


Όπως έχεις καταλάβει όλο τον χρόνο θα μιλάμε για το κόκκινο, αφού πρέπει να το εντάξεις στα looks σου με κάθε δυνατό τρόπο - από τσάντες και καλσόν μέχρι ένα tailored σακάκι ή ένα απλό μαντίλι, υπάρχουν 17 τρόποι για να το κάνεις.

Φαρδιές ζώνες

Ένα σαφές μήνυμα προέκυψε από τις Eβδομάδες Mόδας του Σεπτεμβρίου - όσο πιο φαρδιά είναι η ζώνη, τόσο το καλύτερο. θα τις φορέσεις ιδανικά με blazers, για να δημιουργήσεις ένα σχήμα κλεψύδρας, που είναι hot trend.

Τσάντες με textured details

Με γούνα ή με teddy αλλά και με άλλες υφασμάτινες λεπτομέρειες, οι τσάντες διαθέτουν στοιχεια που τραβούν πάνω τους την προσοχή και κάνουν fashion statement σε ένα look.

Ασημί κοσμήματα

Σκουλαρίκια, δαχτυλίδια, κολιέ και βραχιόλια θα "παίξουν" πολύ σε ασημί τόνους. Μάλιστα, μπορείς να αναμείξεις χρυσαφί με ασημένια κομμάτια για ένα πιο cool αποτέλεσμα.

Ψηλές μπότες

Ένα νέο δυναμικό "δίδυμο" είδαμε στο street style: Mίνι φούστες και ψηλές μπότες. Φόρεσε ένα blazer dress και θα έχεις δημιουργήσει ένα πολύ hot σύνολο για το 2024.

Μεγάλες τσάντες

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Evi (@eviwave)

Όλες μας είμαστε πολυάσχολες, γεγονός που εξηγεί γιατί οι υπερμεγέθεις τσάντες προτιμώνται ευρέως έναντι των mini bags αυτήν τη σεζόν - τι καλύτερο από μια τσάντα που χωράει όλα τα απαραίτητα;

Φιμέ γυαλιά ηλίου

Οι φιμέ αποχρώσεις στους φακούς φαίνεται να κερδίζουν στα σημεία, επιλέγοντας γυαλιά ηλίου σε σκουρόχρωμους τόνους, που προστατεύουν καλύτερα από τον ήλιο.

Μυτερά flats

Τα είδαμε παντού το 2023 και φέτος δεν θα είναι διαφορετικά. Πιο συγκεκριμένα, όμως, τα χαμηλά μυτερά παπούτσια θα τραβήξουν τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους!