Τι χρώμα θα έχουν οι τσάντες το 2024; Αυτές είναι οι 6 αποχρώσεις στις οποίες πρέπει να εστιάσεις

Για να τις αποκτήσεις από τώρα στις εκπτώσεις

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Εάν επρόκειτο να καταρτίσουμε μια λίστα με τα αντικείμενα του πόθου των περισσότερων γυναικών, οι τσάντες βρίσκονται στην κορυφή της λίστας. Και σίγουρα πολλές από εμάς θα ήταν δύσκολο να φανταστούμε έναν καλύτερο τρόπο για να ξεκινήσουμε το 2024 από το να χαρίσουμε στον εαυτό μας ένα καινούργιο κομμάτι.

Αν λοιπόν ενδώσεις στον πειρασμό, αναπόφευκτα τίθεται το ερώτημα: Ποιο χρώμα να διαλέξω; Με άλλα λόγια αυτό σημαίνει: Ποιες είναι οι χρωματικές τάσεις για τις τσάντες το 2024; Με το βλέμμα στραμμένο στις πασαρέλες και στο street style, καταγράψαμε τις 6 αποχρώσεις στις οποίες πρέπει να εστιάσεις για τις επόμενες αγορές σου - για να ξέρεις κιόλας πώς θα συνδυάσεις τα νέα χρώματα στα παπούτσια.

6 trendy χρώματα για στις τσάντες το 2024

Γκρι


Τουλάχιστον τόσο chic όσο το μαύρο, το γκρι είναι το πιο trendy χρώμα F/W 2023-2024. Το έχουμε δει να κυριαρχεί σε παλτό, πουλόβερ, τζιν, αλλά και αξεσουάρ, και κυρίως φυσικά στις τσάντες, ως το τέλειο εναλλακτικό χρώμα για το μαύρο.

Παστέλ κίτρινο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carven (@carven)

Αν ο χειμώνας για σένα είναι συνώνυμος με τη μελαγχολία, η επιλογή φωτεινών χρωμάτων είναι η καλύτερη λύση για να σου φτιάξει η διάθεση. Όπως το παστέλ κίτρινο, ένα χρώμα που έχουμε συνηθίσει να φοράμε το καλοκαίρι, αλλά που μπαίνει δυναμικά και στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Συνδυάζεται υπέροχα με το μπλε αλλά και με το μαύρο, ειδικά αυτό που έχει χρυσαφί πινελιές.

Κόκκινο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hermès (@hermes)

Μια απόχρωση που σίγουρα δεν είναι η πρώτη επιλογή για όσες δεν τους αρέσει να τραβούν πάνω τους την προσοχή, αλλά που αν περιοριστεί σε αξεσουάρ, είναι η τέλεια λύση για να «φωτίσει» μια εμφάνιση. Και φυσικά να κάνει δήλωση μόδας και στο πιο "αδιάφορο" look.

Πράσινο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe)

Η μόδα γίνεται όλο και πιο "πράσινη", με την κυριολεκτική έννοια. Το 2023, η Victoria Beckham μάς γέμισε με πράσινο, από το eyeliner μέχρι τα ντραπέ φορέματα. Το 2024 αυτό το χρώμα κυριαρχεί και στις τσάντες, σε λαδί κυρίως αποχρώσεις.

Γαλάζιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carven (@carven)

Γιατί αγαπάμε το γαλάζιο; Μάλλον γιατί είναι φρέσκο, ντελικάτο και μας ταξιδεύει πίσω στην παιδική μας ηλικία. Αυτή είναι άλλη μία, λοιπόν, από τις αποχρώσεις στις τσάντες του 2024, στην οποία πρέπει να εστιάσεις. Σημείωσε ότι ταιριάζει υπέροχα με το "Χρώμα της Χρονιάς 2024", το "peach fuzz", μια ανοιχτή απόχρωση του ροδακινί.

Ταμπά

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Ένα χρώμα που ζεσταίνει το βλέμμα και ως εκ τούτου είναι απολύτως κατάλληλο για τους κρύους μήνες. Είναι τέλειο για να συνδυαστεί με άλλα ζεστά αλλά πιο ανοιχτά χρώματα, όπως το μπεζ και η ώχρα.