Αυτά είναι τα 5 trendy χρώματα στα παπούτσια για το 2024

Iδανικά για να αναδείξουν κάθε σύνολο

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Τα χρώματα των παπουτσιών του 2024 είναι απροσδόκητα, ζωηρά, χαρούμενα αλλά και πιο δραματικά και έντονα και κυμαίνονται από το πράσινο του έλατου έως το γαλάζιο, με φλεγόμενες κόκκινες και μεταλλικές αποχρώσεις ενδιάμεσα... Οπότε ρίξε μια ματιά στους τόνους που θα βλέπεις παντού τη νέα χρονιά και θα κάνουν τα βήματά σου πιο... δελεαστικά.

5 χρώματα που θα βλέπουμε στα παπούτσια της νέας σεζόν

Πράσινο

Αυτό το χρώμα επιλέγεται από μάρκες όπως η Burberry για μια σειρά παπουτσιών που χαρίζουν σε κάθε εμφάνιση τη σωστή ποσότητα... φρεσκάδας. Θα το δεις σε βαθύ πράσινο του έλατου, στο χρώμα της ελιάς ή σε πιο ζωηρό πράσινο λάιμ. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το εκλεκτικό χρώμα ντύνει mules ή πέδιλα, που θα φοράμε όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2024.

Κόκκινο


Γεμάτο με τους πιο σύνθετους συμβολισμούς, το κόκκινο συνδέεται άρρηκτα με τον κίνδυνο, το πάθος, το θάρρος και είναι το πιο trendy χρώμα της σεζόν, εξίσου αγαπητό από τους διάσημους Οίκους μόδας, που το παρουσίασαν στις συλλογές Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023-24 (από τον Ferragamo μέχρι την Bottega Veneta) και από κορίτσια στο street style και celebrities, που "ορκίζονται" σε αυτήν τη "δυνατή" απόχρωση για να φωτίσουν τα all-day looks τους αλλά και τις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί.

Δείτε επίσης: Ναι, τα λευκά καλτσάκια φοριούνται τον χειμώνα πάνω από το μαύρο καλσόν - Δύο τάσεις ενώνονται σε μία

Metallic

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FERRAGAMO (@ferragamo)

Νομίζαμε ότι προορίζονταν μόνο για εορταστικές περιστάσεις, από πάρτι για το τέλος της χρονιάς μέχρι τα κόκκινα χαλιά των σταρ, αλλά στην πραγματικότητα τα μεταλλικά παπούτσια -που παρουσιάστηκαν στην πασαρέλα από τους Alexander McQueen, Ludovic de Saint Sernin και Rokh σε μποτάκια, σανδάλια ή mules- είναι ιδιαίτερα δημοφιλή για όλο το 2024. Σε χρυσούς ή ασημί τόνους, ευέλικτα, κομψά και ευκολοφόρετα, σίγουρα είναι σε θέση να αναδείξουν όλα μας τα ρούχα, ακόμα και τα πιο casual.

Καφέ

Πρωταγωνιστής στις πασαρέλες 2023-'24, το καφέ είναι η τέλεια εναλλακτική του μαύρου. Είναι εξίσου και μοδάτο, με αποχρώσεις που κυμαίνονται από το σκούρο καφέ μέχρι το σοκολατί. Είναι εύκολο να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και φυσικά ταιριάζει με πολλά χρώματα, αναδεικνύοντας ακόμα και το πιο minimal outfit.

Γαλάζιο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GIVENCHY (@givenchy)

Παλιακό αλλά και φρέσκο ταυτόχρονα, το baby blue κυριαρχεί στις τάσεις των υποδημάτων της νέας σεζόν. Παρουσιάστηκε από τον Givenchy ως επί το πλείστον, ενώ ταιριάζει ιδανικά και στο χρώμα της χρονιάς για το 2024, το Peach Fuzz, μια ζεστή ροδακινί απόχρωση.