Τα ντραπέ φορέματα της Victoria Beckham με εφέ επίπεδης κοιλιάς είναι η τέλεια λύση - Από το γραφείο μέχρι την βραδινή έξοδο

Κολακεύουν όλους τους σωματότυπους

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Oι τελευταίες αναρτήσεις της οικογένειας Beckham επικεντρώνονται στις γιορτές, ξεκινώντας από το χριστουγεννιάτικο reunion μέχρι το εκλεπτυσμένο δείπνο την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Πέρα από τις ανταλλαγές δώρων αλλά και τις οικογενειακές στιγμές με παιδιά και νύφη, η Victoria Beckham είχε για άλλη μία φορά την ευκαιρία να μας δώσει ένα μάθημα στυλ.

Μάλιστα, για κάθε χριστουγεννιάτικο πάρτι είχε να προτείνει το τέλειο φόρεμα: Ένα μακρύ πράσινο και ένα μπλε μίντι, με μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια και τα δύο και ένα κοινό χαρακτηριστικό: Το ντραπέ σχέδιο που κολακεύει την κοιλιά και "αδυνατίζει" τη σιλουέτα.

Τα ντραπέ φορέματα της Victoria είναι η σίγουρη λύση στην επίπεδη κοιλιά

Οι δύο δημιουργίες, σχεδιασμένες από τη Victoria Beckham, διαθέτουν ένα ειδικό draping, τοποθετημένο στην κοιλιά. Πρόκειται για μια «στρατηγική» λεπτομέρεια, που "αγκαλιάζει" σωστά την περιοχή, δημιουργώντας το εφέ της λεπτότερης σιλουέτας. Και τα δύο κομμάτια έχουν minimal γραμμή και αποτελούν μια πραγματική ωδή στην κομψότητα και την υψηλή αισθητική.

Το μάξι πράσινο φόρεμα είναι κατάλληλο για ειδικές περιστάσεις, ενώ το midi μπλε με μανίκια που ανοίγουν αποκαλύπτοντας τους ώμους διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά για να γίνει κομμάτι-πασπαρτού, που ταιριάζει σε κάθε περίσταση, από το γραφείο μέχρι το βράδυ για ποτό. Εάν συνδυαστεί με ένα ζευγάρι kitten heels, πέδιλα ή mules γίνεται εύκολα η επιτομή της κομψότητας.


πράσινο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

λιλά φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

H Victoria λατρεύει τα ντραπέ κοψίματα στα φορέματα

Γνωστή για τον minimal προσανατολισμό της, η σχεδιάστρια προτιμά πάντα λιτές γραμμές στα σχέδιά της, είτε πρόκειται για φορέματα είτε για κοστούμια ή πουκάμισα. Ακολουθώντας τις τάσεις, το ντραπέ κόψιμο είναι από τα αγαπημένα της, που χρησιμοποιεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στα φορέματα, φροντίζοντας να "λεπταίνουν" εντέχνως τη μέση των γυναικών που θα τα επιλέξουν.

Μάλιστα, το εν λόγω σχέδιο αποδεικνύει περίτρανα τη δυναμική του, αφού είναι το πιο κατάλληλο για να καλύψει τυχόν ατέλειες και αδυναμίες δείχνοντας το σώμα σμιλεμένο και σφιχτό. Μάλιστα, μπορείς να το φορέσεις και με ένα καλσόν δίχτυ, όπως έκανε και η σχεδιάστρια, ειδικά στην midi εκδοχή του. Έτσι δεν έχεις παρά να διαλέξεις ένα από τα παρακάτω ή να περιηγηθείς στο victoriabeckham.com για περισσότερες επιλογές.

γαλάζιο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

μοβ φόρεμα

Θα το βρεις εδώ

μαύρο φόρεμα

Θα το βρεις εδώ