4 ιδέες για να φορέσεις το "Χρώμα της Χρονιάς" - Το ροδακινί θα κυριαρχήσει τη νέα σεζόν

Κάνε έξυπνους αλλά και αναπάντεχους συνδυασμούς

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Tο χρώμα της χρονιάς 2024 από την Pantone θα είναι ο πρωταγωνιστής των outfit μας - το Peach Fuzz, ένας συνδυασμός ροζ και πορτοκαλί ή αλλιώς ένα απαλό ροδακινί. «Ελαφρώς αισθησιακή, μια ροδακινί απόχρωση, με μια πινελιά τρυφερότητας και ευγένειας, το Peach Fuzz μεταδίδει ένα μήνυμα αγάπης, μια αίσθηση ενότητας και συνεργασίας. Είναι ένα χρώμα που αναδεικνύει την επιθυμία μας για αλληλεγγύη με τους άλλους, για στιγμές ηρεμίας και συναισθήματα προστασίας», εξηγεί το Ινστιτούτο Pantone.


Στην πασαρέλα, το χρώμα Peach Fuzz μπλέκεται με άλλες ζεστές αποχρώσεις, αλλά και με ντελικάτους παστέλ τόνους, εκπλήσσοντας στον συνδυασμό του με το λευκό. Το πιο τολμηρό; Σε total looks που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Δες λοιπόν 4 ιδέες για να φορέσεις το Peach Fuzz τη νέα σεζόν, απευθείας από τις πασαρέλες.

Πώς θα φορέσεις το "Χρώμα της Χρονιάς" σε 4 συνδυασμούς

Με παστέλ χρώματα


Ο πιο ενδιαφέρον συνδυασμός του Peach Fuzz είναι αναμφίβολα αυτός με τα παστέλ χρώματα. Στον Zimmermann συνδυάζεται το total ροδακινί με κίτρινα παλ γοβάκια.

στενό φορεμα

Βodycon φόρεμα, €14,99, Η&Μ

κίτρινες γόβες

Κίτρινες μπαλαρίνες, €54,50, Favela

Με καφέ

Δύο ζεστές αποχρώσεις που δένουν, δημιουργώντας τον τέλειο συνδυασμό για τα ανοιξιάτικα looks. Tο Peach Fuzz και το καφέ αποτελούν το τέλειο combo: O Zimmermann συνδυάζει ένα σοκολατένιο κορμάκι με μια floral φούστα με απλικέ λουλούδια.

μάξι φούστα

Φούστα με παγέτες, €132, Nidodileda

καφέ πουλόβερ

Καφέ πουλόβερ, €89,99, Η&Μ

Με λευκό


Φόρεσε το ροδακινί σε total look -ένα σατέ φόρεμα είναι ιδανικό- που θα συνδυάσεις με λευκά αξεσουάρ. Η Roksanda το κάνει στο max, συνδυάζοντας έναν μεταξωτό χιτώνα με πέδιλα με φτερά.

πλισέ φόρεμα

Φόρεμα, €45,99, Mohito

λευκό παλτό

Παλτό, €139, Guido Maria Kretschmer

Total look

Toλμηρή επιλογή αλλά τόσο μοδάτη και κλασάτη. Ο Zimmermann προτίμησε το ροδακινί στην tie-dye εκδοχή του μέσα από ένα ιδιαίτερο shirt-dress που μπορείς να φορέσεις την άνοιξη με τα σανδάλια σου.

μάξι φόρεμα

Μάξι φόρεμα, €47,90, Laura Giurcanu

ροζ παλτό

Παλτό, €119,99, Mexx, notos.gr