Αυτά είναι τα παπούτσια που ταιριάζουν στα wide leg τζιν παντελόνια

Τα κορίτσια της μόδας δεν τα αποχωρίζονται με τίποτα

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Αν και τα στενά τζιν παντελόνια δεν θα χάσουν ποτέ την αίγλη τους και την προτίμηση ανάμεσα στις fashionistas, που πάντα θα τα επιλέγουν στις εμφανίσεις τους -ανήκουν άλλωστε στην κατηγορία των κλασικών κομματιών που δεν πρέπει να λείπουν από τα basic σε μια capsule γκαρναταρόμπα- τα φαρδιά τζιν κάνουν θραύση εδώ και μερικά χρόνια στο steet style, κερδίζοντας διαρκώς έδαφος.

Με ποια παπούτσια, όμως, μπορούμε να ατα φορέσουμε έτσι ώστε να δημιουργήσουμε κομψά looks και να αναδείξουμε το στυλ μας στις all-day εμφανίσεις μας; Υπάρχουν πολλά είδη που συνδυάζονται άψογα με τα anti-skinny denim παντελόνια, αλλά εγώ θα σου προτείνω αυτά που θα τα βλέπουμε διαρκώς στους δρόμους του κόσμου όλο το 2024.

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τους συνδυασμούς τζιν και παπουτσιών που είναι εύκολοι και υπέρκομψοι, για να εμπνευστείς από τα κορίτσια του street style και να κάνεις τους δικούς σου υπέρ της κομψότητας και του αξεπέραστου στυλ.

Ποια παπούτσια ταιριάζουν στα φαρδιά παντελόνια

Μπαλαρίνες


Tip: Γύρισε μία φορά το παντελόνι για να φανούν οι μπαλαρίνες σου και μην τις "θάψεις" στα φαρδιά μπατζάκια. Προτίμησε ένα χρώμα που ταιριάζει στο σύνολο ή κάνε την ανατροπή με μια φωτεινή απόχρωση.

Ψηλοτάκουνες γόβες

Tip: Ένα ζευγάρι high heels θα βάλει μια δυναμική και θηλυκή πινελιά στο casual στυλ του παντελονιού. Έτσι μπορείς να το φορέσεις και το βράδυ χωρίς καμία δυσκολία.

Ugg μπότες

Tip: Είναι το απόλυτο μποτάκι τους χειμερινούς μήνες και τι καλύτερο από το να το συνδυάσεις με το τζιν σου. Φόρεσε χοντρές κάλτσες και άφησέ το να κάνει δήλωση μόδας στο outfit.

Sneakers

Tip: All-time classic επιλογή για κάθε σχέδιο τζιν παντελονιού. Προτίμησε ένα μοδάτο trainer σε bold απόχρωση και κάνε τη διαφορά.

Sling-backs

Tip: Είναι από τα πιο αγαπημένα γοβάκια όλων των εποχών, είτε μιλάμε για σχέδια με στιλέτο είτε για τετράγωνα τακούνια. Χρησιμοποίησε τη mirroring method, επιλέγοντας ένα ζευγάρι σε ίδιο χρώμα με τα υπόλοιπα αξεσουάρ σου.

Mary Janes

Tip: Έρχονται από το παρελθόν για να αναβιώσουν με τον καλύτερο τρόπο τα ρετρό looks. Με ένα φαρδύ τζιν παντελόνι προτίμησε flat ζευγάρια που μπορείς να φορέσεις και με κάλτσες.