Θα φορέσεις skinny τζιν μέσα στο 2024; Αυτοί είναι οι 4 συνδυασμοί για να είσαι στη μόδα

Tα στενά denim είναι in fashion εάν τα βάλεις με τα σωστά tops

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Τα φαρδιά τζιν παντελόνια συνεχίζουν να είναι must-have της σεζόν για τα κορίτσια της μόδας, που τα φοράνε στο street style και κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ενώ αυτές οι πιο χαλαρές σιλουέτες στα denim θα διατηρηθούν σίγουρα στην πρώτη σειρά καθόλη τη διάρκεια του 2024, τα skinny τζιν δεν χάνουν την αξία τους στο χρηματιστήριο της μόδας, αφού θεωρούνται μια "κλασική" επιλογή παρά το γεγονός ότι πλέον δεν φοριούνται και τόσο πολύ.

Τι γίνεται, όμως, εάν θέλεις να τα φορέσεις οπωσδήποτε μέσα στην χρονιά; Αφού τσέκαρα στους λογαριασμούς μερικών influencers στο Instagram, κατάλαβα ότι υπάρχουν συγκεκριμένοι συνδυασμοί για να κάνεις με το skinny τζιν σου, δημιουργώντας κομψές εμφανίσεις που δεν θα είναι passe.

Αν και, σχεδόν... οτιδήποτε ταιριάζει άψογα με αυτά τα κλασικά σχέδια, καλό είναι να έχεις μια ιδέα των ιδανικών συνδυασμών.

4 συνδυασμοί για να φορέσεις τα skinny τζιν παντελόνια το 2024

Με φαρδύ λευκό πουκάμισο

Note: Μια χαλαρή σιλουέτα που υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο το chic casualwear θα γίνει το αγαπημένο σου σύνολο για το πρωί. Προτίμησε το χρώμα του τζιν της αρεσκείας σου και φόρεσέ το το ίδιο καλά με μπαλαρίνες ή με ψηλές μπότες - από αυτές τις 5 Migato που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις με 50 ευρώ.

Με oversized blazer

Note: Μια κομψή και στυλάτη εμφάνιση θα δημιουργήσεις με ένα φαρδύ σακάκι σε καφέ απόχρωση, που θα συνδυάσεις με loose πουλόβερ σε παρόμοιο τόνο και χαμηλά μποτάκια. Ένα λευκό T-shirt από μέσα θα βάλει τη μοντέρνα πινελιά που χρειάζεσαι.

Με overshirt

Note: Μια sporty και... ψαγμένη εμφάνιση, που προτιμάται κυρίως από τα κορίτσια που έχουν minimal προσανατολισμό στο look τους. Ένα πουκάμισο ανοιχτό εν είδει ζακέτας θα συμπληρώσει το σύνολο με στενό τζιν και μπλουζάκι. Ένα ζευγάρι "καλά" biker boots, θα αναβαθμίζουν το outfit.

Με crop jacket

Note: Θα αναδείξεις τη σιλουέτα σου με τον καλύτερο τρόπο. Φόρεσε ένα κομψό πανωφόρι μέχρι τη μέση και εφαρμοστό top. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα θα σου χαρίσει έξτρα πόντους ύψους και στυλ!