Νομίζω ότι τα τζιν θα δείξουν καλύτερα πάνω σου με αυτά τα trendy παπούτσια

Ταιριάζουν με όλα τα denim παντελόνια και είναι μέσα στις τάσεις του 2024

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
instagram
instagram

Θεωρώ ότι το τζιν είναι ένα από τα πιο κομψά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μου - και οι περισσότερες συμφωνούν μαζί μου. Πάντα θα με βγάλουν ασπροπρόσωπη, αποτελούν safe επιλογή και δημιουργούν αβίαστα μια κομψή και μοδάτη εμφάνιση.

Η ευελιξία τους είναι επίσης αξιοσημείωτη. Μπορούμε να τα συνδυάσουμε σχεδόν με τα πάντα και να είναι το ίδιο φρέσκα και εντυπωσιακά. Και ναι, αυτό ισχύει και για τα παπούτσια. Σε αυτό το σημείο, πραγματικά πιστεύω ότι τα τζιν φαίνονται ακόμη πιο μοντέρνα αν συνδυαστούν με μερικές συγκεκριμένες τάσεις αυτήν τη στιγμή. Αν και, στην πραγματικότητα, τα τζιν είναι σικάτα με κάθε στυλ παπουτσιού!

Παρακάτω, θα ανακαλύψεις τους πιο must συνδυασμούς τζιν και παπουτσιών, από μοντέρνα γοβάκια μέχρι τα πιο κομψά φλατ. Εμπνεύσου, λοιπόν, στη συνέχεια για να ξέρεις με ποια trendy παπούτσια τα τζιν παντελόνια σου θα δείχνουν πιο μοδάτα και κομψά.

Τα trendy παπαούτσια για να δείχνουν τα τζιν καλύτερα πάνω σου

Μπαλαρίνες

Tip: Οι μπαλαρίνες και τα τζιν φαίνονται τέλεια μαζί. Μου αρέσουν ιδιαίτερα τα puddle jeans με αυτή την εύκολη, φλατ τάση παπουτσιών.

Slingbacks

Tip: Είναι κλασικά γοβάκια που έχουν αυξηθεί σε δημοτικότητα, δημιουργώντας κομψά looks. Θα τα φορέσεις με crop denim αλλά και με φαρδιά κομμάτια, που είναι και η βασική επιλογή των fashion influencers.

Trainers

Τip: Και δη τα πολύχρωμα, που θα κάνουν δηλωση μόδας με τα τζιν παντελόνια σου. Προτίμησε κίτρινο, κόκκινο ή πράσινο, για να είσαι to-the-point.

Chunky Sandals

Tip: Τα "χοντροκομμένα" σανδάλια θα τα βάλεις όλη την άνοιξη και το καλοκαίρι, κάνοντας δήλωση μόδας στο outfit. Φέτος προτίμησε φωτεινά χρώματα ή animal print μοτίβα και ξέφυγε από το "βαρετό' μαύρο.

Mules

Tip: Θέλεις να κάνεις την εμφάνισή σου με τζιν πιο κομψή; Τότε ένα ζευγάρι mules θα σε βοηθήσει να αναβιώσεις το ρετρό style και το παλιό Χόλιγουντ.