Η Victoria Beckham μόλις φόρεσε αυτό το κομψό παπούτσι που είναι must-have για την άνοιξη

Είναι το "κλειδί" για να δημιουργήσεις elegant looks

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Editor
shutterstock
shutterstock

Αν θέλεις να μάθεις τι είναι στη μόδα αυτήν τη στιγμή, η Victoria Beckham είναι συνήθως ο καλύτερος στυλιστικός δείκτης για οτιδήποτε "παίζει". Σχεδιάστρια μόδας η ίδια αλλά και μανιώδης συλλέκτης αντικειμένων από διάφορους fashion designers που δεν φέρουν το όνομά της, τα looks της Beckham είναι μια ηχηρή αντανάκλαση του τι κυριαρχεί (ή θα είναι) στην αγορά. Αυτό συνέβη σίγουρα και με την τελευταία της εμφάνιση, η οποία μας έδειξε ένα βασικό στυλ παπουτσιών που θα είναι must-have για την επόμενη σεζόν.

Παρακολουθώντας μια πρεμιέρα ταινίας στο Λος Άντζελες, η Victoria Beckham πειραματίστηκε στο κόκκινο χαλί, επιλέγοντας να φορέσει ένα tailored μαύρο κοστούμι με μια φρέσκια ανοιξιάτικη τάση στα παπούτσια. Την έχουμε συνηθίσει με ψηλοτάκουνες γόβες, αλλά αυτήν τη φορά, στη θέση των στιλέτο πήρε ένα ζευγάρι όμορφα kitten heels, που απογείωσαν το σύνολο.

Το κομψό παπούτσι της Victoria Beckham είναι must-have της άνοιξης

Τα mules με χαμηλό τακούνι ξεχώρισαν για ένα βασικό χαρακτηριστικό: Τους τεράστιους φιόγκους στο πλάι, στοιχείο που είδαμε στα πόδια μοντέλων σε αμέτρητα σόου για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 -Erdem, Bottega Veneta, για να αναφέρουμε μερικά- και η Victoria Beckham είναι η πρώτη σταρ που είδαμε να τα φοράει για φέτος.

Μάλιστα, όλα τα high street brands αλλά και επώνυμοι Οίκοι μόδας έχουν αγκαλιάσει την τάση του φιόγκου με πιο εκκεντρικούς τρόπους. Από τα metallic Mach & Mach,

μέχρι τα ροζ του Acne Studios

αυτήν τη σεζόν ο φιόγκος είναι "πρωταγωνιστής" στα παπούτσια.

Style tip: Είναι ένα σχέδιο που μαζί του θα δημιουργήσεις elegant σύνολα, με ρετρό αναφορές, ενώ είναι ιδανικά για να τα συνδυάσεις με κοστούμια, αφήνοντάς τα να κάνουν δήλωση μόδας. Να θυμάσαι ότι καλό είναι να φαίνονται, οπότε οι φούστες αλλά και τα κάπρι παντελόνια είναι η τέλεια επιλογή.

Ανακάλυψε τα must-have παπούτσια της άνοιξης στην αγορά

μαύρες γόβες

Μαύρες γόβες, €167, Baldowski

ροζ mules

Σατέν, €24,99, Tsoukalas

φούξαι γόβες

Φούξια, €22,99, Inshoes

μαύρα γοβάκια χαμηλά

Χαμηλά, €34,79, Iris

τζιν γόβες

Denim, €12,99, Bershka

λευκά γοβάκια

Mules, 19, Keepfred

μπεζ mules

Μπεζ, €27,90, Verde