Το νέο it-color του χειμώνα είναι εδώ και δείχνει ακριβό

Το φοράνε οι επώνυμες και τα κορίτσια στο street style

Λίτσα Αναστασάκη
Fashion Director
Shutterstock
Shutterstock

Εάν ασχολείσαι με τη μόδα, σου αρέσουν σίγουρα οι τάσεις - ειδικά οι χρωματικές. Είναι τόσο εύκολο να ενσωματωθούν στην γκαρνταρόμπα σου και μπορούν να κάνουν εύκολα fashion statement μέσα από ένα εντυπωσιακό πανωφόρι, ακόμα και με ένα ζευγάρι κάλτσες.

Ακόμα και στα μονόχρωμα looks εάν προσθέσεις ένα splash χρώματος θα αλλάξει άρδην η εμφάνισή σου. Οι προοπτικές είναι ατελείωτες. Το 2023 ήταν όλα στο κόκκινο! Αυτό εξακολουθεί να ισχύει σε μεγάλο βαθμό, αλλά τώρα υπάρχει μια άλλη χρωματική τάση που... απειλεί να κλέψει μέρος της δύναμή του, καθώς δείχνει πιο ακριβή σε ρούχα και αξεσουάρ.

Αν και αυτή η απόχρωση στο παρελθόν θεωρούνταν "άσχημη", ντεμοντέ ή και "βαρετή", είναι τώρα μία από τις πιο περιζήτητες της σεζόν. Το σοκολατί έρχεται για να μας κατακτήσει (ξανά) από το παρελθόν, ποντάροντάς στην πολυτελή εικόνα του αλλά και στην ευκολία του στους συνδυασμούς - ακόμα και με μαύρο.

Το νέο it-color του χειμώνα δείχνει... ακριβό

Οι celebrities το προτιμούν ξεκάθαρα

αλλά και τα κορίτσια στο street style το τιμούν δεόντως,

επιλέγοντάς το σε μονοχρωμίες, σε πανωφόρια ή σε μεμονωμένα αξεσουάρ. Σε κάθε περίπτωση κάτι πρέπει να βάλεις στην γκαρνταρόμπα σου για τους επόμενους μήνες.

Style note: Θυμίζει τη μεγαλύτερη απόλαυση των γυναικών και εκείνες το λατρεύουν. Το σοκολατί είναι elegant και ζεστό, ενώ δείχνει τα σύνολά μας αυτόματα πιο ακριβά και πολυτελή. Δεν ξέρεις πώς να το φορέσεις;

Χρησιμοποίησέ το ως ουδέτερο καμβά για ένα εμπριμέ πανωφόρι ή επίλεξε ένα σοκολατί αξεσουάρ, που θέλεις να κάνει δήλωση μόδας. Παίξε εκ του ασφαλούς και φόρεσέ το με άλλες γήινες αποχρώσεις όπως κίτρινο ή χακί, ή απογείωσέ το φορώντας το με γαλάζιο ή ελεκτρίκ, όπως έκανε και η Ελένη Μενεγάκη.

Aγόρασε τα δικά σου σοκολατί κομμάτια

καφέ σακάκι

Σακάκι, €63, Beatrix

καφέ τσάντα

Τσάντα, €105, Valentino

καφέ φόρεμα

Ντραπέ φόρεμα, €29,95, Zara

καφέ παλτό

Παλτό, €118,15, Selected

καφέ μπλουζάκι

Μπλούζα, €29,95, Massimo Dutti

καφέ παντελόνι

Παντελόνι, €16,99, Celestino

δερμάτινο

Μπουφάν, €233,10, Oakwood

καφέ φούστα

Φούστα, €689, Burberry

καφέ φούτερ

Φούτερ, €14,99, Η&Μ

καφέ μπότες

Μποτάκια, €52,99, Nine West